Teman tapi Mesra~~

Selasa, 16 Jun 2009

MILKMAID TEA...!!!!


huaaaaaa..hua...


ni cubaan aku kali pertama mnum milkmaid tea ni..td singgah SaraKids dkat Greentown Mall..huhuh,japg aku nk tgk extraboost x susu ku...:P

ekceli..aku xbermasalah pun dgn pengeluaran susu ku..Alhamdulillah so far 4-5x pam 1ari aku bleh dpt around 17-25oz..stiap kali pam 4oz musti capai..(ni aku da set mind la..)tupun kalu xder paper yg kaco waktu pam ku..kalu tertiber ader Hearing smpi petang..mmg nk nangis aku kat Court...yer la xpat pam..:(


ni sesajer nk cube try milkmaid ni...aku bli trial pack jer..ader la 3 peket lam tuh..sedap.wangi..rasa fresh badan..(aku mmg suker mnum tea...:D) hubby aku tanyer bleh guna 2-3 kali x 1peket tu??aku rasa xleh kut,cam da ilang la diernyer kick nnt..trus hubbyku kater.."GILER...1PEKET RM3 TUH..!! GUNA SKALI JER LAK TU...." ngeh..ngeh..ngeh..aku sengeh jer dpan dier..:P


nnt pas aku pam aku bgtau good respon or bad ok...!!!




1 ulasan:

Intan berkata...

Tak sabar tgu "result" ni...he he he. Nanti jgn lupa update ye siti on ada tak penambahan susu ituzzz. Klu ada leh lah beli ;)

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers