Teman tapi Mesra~~

Khamis, 4 Jun 2009

HO..HO..HOOO..BALIK KAMPUNG!!!

yei..yei..arini balik kampung:)
tak sabor rasanyer..mlm td aku tido lewat nk siapkan baju anak ngan somiku..huhuhu..sensorg jer buat..kerna somiku onkol smalam..tghari td baru balik kijer..cian somiku itu..xtido lansung mlm tadi..xtau camner dier nk drive ptg ni..(ala....:( jgn la gerak lmbt...xnk... :'( )
baju surprise tu aku ltak atas katil cecantik..huhu..konon masa dier nk tdo japgi dier nmpk la..HAHAHAH..skali pkul 3pm td semasa aku sedang mengepam di opis ku telefon ku berbunyik..
  • somiku: SAYANG WATPER JER..TGH PAM EKK..(4sure dia dgr bunyik pam ku itu..gegege..)
  • ku: a'ah..aik...xtdo lagi ker..?
  • somiku: X..BARU NAIK..TGK BOLA JAP TD, SAYANG TANX..MUSTI MAHAL KAN..(dia ni xleh kalu aku bli brg mahal tuk dia) KAIN DIER JNIS MAHAL TU..
  • ku: xlah..murah jer..mana mampu bli memahal...(perghhhh..ayat..tp mmg xmhl pun..gegeeg) biler nk pkai tu?sanggup pkai ker..;p
  • somiku: TGKLA...MLM NI KER MASA NK BALIK JAPGI..(wahhhhhh..aperkah!!! huhuuh..suker..tapi malu la i...hhuhuhhu)

3 ulasan:

niza berkata...

wahhh!!!background kita sama lah...hikhik...
thanks jengah blog sy...sy add ur link k...tq

Mama Shinta Musraika berkata...

wah.. romantik juga kalian berdua ni ye..

ku tensen nak mengepam sebab tgh period ni supply ku aduhainya...

ameeradania berkata...

salam.... hai.. tompang lalu ye mamanoa.... sy dah add awak... jom ar add saya gak...hihihi..

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers