Teman tapi Mesra~~

Khamis, 27 Januari 2011

Check-up at 33weeks..

Dear Diary...ntah bila ms blog ni aku convert jd diary nih!! ilang akal aper..

ok..td pas mention 1 case FOP dkat court..aku pun pecut gi Ipoh Speacilist tuk check-up biasa dgn harapan menggunung tggi tuk buat 3D scan  SEKALI LAGI puas la si radiographer tu duk tujal-tujal perut aku sbb anak aku duk ralat "bersujud" dlm perutmuka telangkup ke bawah dgn tangan dan uri duk blok muka..nmpk la sipi-sipi jer muker dia.."that's all i can do, u wan me to save it?" last-last aku ckp xper lah xyah print..

Hmm..lebih kurg kedudukan anak aku td camni la..montot & blakang keatas..tu yg slalu perut aku keras tu..smpi aku xleh nk beza tu contraction ke bb gerak

aku suh dia cek berat ank aku..sbb berat aku xnaik-naik..ok..alhamdulillah~~ last 2weeks 1.3kg, arini da 2.2kg..si radiographer ckp sumer berat aku gi kat ank...that's y la berat aku xnaik-naik..:) heheh

hmm..xsampai 1jam aku kat spital..suker aku:) ye la..smpi-smpi aku org yg kedua,dokto pun smpi ms aku smpi..so dapat cepat la..

xper..yg penting paler anak aku da kat bawah..almost "lock to the positon",dan placenta aku da xkaco lagi paler ank aku..hehe ALHAMDULILLAH~~

3 ulasan:

Zaidah berkata...

semoga semuanyer selamat yer mama...

AshAnas berkata...

bestnye, dah dekat dah....

Huda berkata...

nora nk tnye ni, doc adlan tu best x? cam ne ek dia? insyaallah nak bersaling ipoh kut.

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers