Teman tapi Mesra~~

Khamis, 6 Januari 2011

HANIMUNNNNNN~~

Huh!!! tajuk xmemadan..xdernyer aku nk gi hanimun..err..tp dulu ms ngandung imran 5bln gi hanimun jer..bukan aper..ni nk citer lain...



Hmm..bulan ni cik somi ku xder ONCALL weekend...yeieeieiieeieie!!!

tp dia duk tanya nk gi mana weekend-weekend ni nnt..hmm:(
mana aku tahu..duit pun xdok.. huhuhuhuh



ajak gi genting,dia ckp "xnk..nnt ma xleh nk main skali..xbest main sesorg" haa??apakah??main sesorg
  • nk ajak gi LUMUT tgk laut..skang musim ujan plak..cam kureng siok jer..
  • nk ajak tgk binatang..again mcm buhsan jer laki aku nnt..
  • nk ajak gi Waterpark kat tambun...ermm..yg ni cik somi xcakap paper lagi..maybe sbb aku berdua jer dgn dia..so mcm xdok saper nk jaga imran nnt kut.. hahah..keji kan laki aku, ker aku yg keji..xlah..lagi ramai lagi meriah kalu gi tempat-tempat camtu..huhuhuhuh
so...ada sesaper yg nk bg cadangan, nk spent weekend camner dgn cik somi terchenta???

2 ulasan:

Huda berkata...

pi jenjalan cameron nak? tengok strawberry ke, kebun teh ke, sejuk mata memandang :)

mamanoa berkata...

Huda..bln lepas br jer pi cameron...hmm..saya ok jer,tp cik somi la dia ckp cam buhsan skit..
dgn jam nyer..dgn juz tgk org jaul strawberry..coklat..sayur..
laki aku ni kekonon adventure la..hahaha

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers