Teman tapi Mesra~~

Isnin, 7 Februari 2011

KERAS KEJONG DLM COURT

35 WEEKS or we can say 36weeks..
ni aku baru make-ever td...perasan la kan

nak masuk ke bln terakhir..sgt xlarat...tp bulan ni la aku paling byk kes kna abiskan dkat court..sgt penat otak dan kaki(kaki????)

kalu dulu 8-9bln selamber lagi jenjalan rayau shopping complex..skang ni xsampai 1jam aku berjalan aku da rasa nk patah tapak kaki aku ni..berdiri lebih 2-3jam dkat courtda rasa nk patah pinggang kpala lutut sumer..
tu blum lg bila bercakap...kalu dulu rajin tot-tet...tot-tet..skang ni..nk bercerita paper dkat laki or kengkawan aku pun kna amik napas..HONGEH org N9 ckp..penat semput mcm baru lpas berlari kalu bercakap tu..yer la dgn eksperisi pastu nk cakap dgn kuat tu yg selalu semput..
skang ni kalu bercakap nada pun alala siput-sedut jer..slow-slow..kalu org suh ulang aku da malas nk cakap..hahahaaha!!!

MODE: kna bersiap semula ke mahkamah...kes pagi hingga petang selama seminggu...di akhirnyer??? aku kejong kat dlm court..dan bleh terberanak kat court..

3 ulasan:

AshAnas berkata...

adakah sebab anak ke2 kite rasa cmni... nurse dok bising sbb shira tak gap 2 tahun before pregnant plk... sbb tu sakit lain mcm je, huhu...

Sidratul Muntaha berkata...

apesal aku nengok budak imran ni dah mcm rupe KFCM?!
esok beso ensem oo!!
selamat berjuang yer..
nnti baby dah launching,kasi update dlm blog.

mamanoa berkata...

shira>> Dokto akk ckp slalu kalu 2nd pregnancy mmg kiter akn mudah rasa mcm² sakit or xlarat..its common..tp psal plak si nurse plak yg marah kiter xgap??kira gap 2thn la tu..by the time anas 2 thn bb kua kan??

SID>> KFCM tu sape??puas aku cari apa makna dia..huhhu.. mode: blur~~
don wory..bb launch jer 1/2jam pas tu aku trus launch kat tenet..

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers