Teman tapi Mesra~~

Jumaat, 25 Februari 2011

im still working~~ lalalalalal~~

37weeks++

ni la uper aku skang..(gambo smlm b4 gi court) br lepas touch-up..huhuhuh

sumer duk risau baik org kat opis..org kat court..polis..in fact org kat spital a.k.a. kengkawan laki aku pun pelik naper aku xcuti-cuti lg..
aku ckp la aku akn cuti time aku beranak la..watper nk cuti awal-awal..aku juz dapat LIGHT-DUTY-JOB LETTER jer...bukan aku dpt cuti pun..mmg la aku bleh apply tp xnk..waste my cuti jer nnt kan..huhuhu
bajet aku cukup gagah la kan..ehh xla..aku buat mana keja yg xmemerlukan aku berdiri lama..(tp still kna hangkut beg gajah tu ke mahkamah ok..)

cun x aku..wahhhhh!!!! sila perah-santan yer NO'A

5 ulasan:

Zaidah berkata...

sama macam zai selagi bleh kerja datang lagi kerja...klu cuti awal takut lambat plak bersalin...

. i . n . a . z . berkata...

cuuuun ... ape plak tak cun. hehehehhe

ct N honey berkata...

cun lagi walaupun dah sarat

noornazuha berkata...

ish ish....larat lagi keh mama nak uat keja neh?

monamie berkata...

comel ja! berseri-seri! ;)

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers