Teman tapi Mesra~~

Ahad, 20 Februari 2011

37weeks~~

MY BABY'S PROGRESS: WEEK 37


Only 3 more weeks to go!

It's the calm before the storm. At this point my baby measures: 6.3 lbs and 19 inches (with boys somewhat heavier and longer than girls). Happily, as far as internal organs go, they are now developed enough to function in the outside world, so that if labor decided to kick in, we'll both be ready!


hehehe..ikut schedule lg 3 minggu..tp ikut history lg 1/2minggu..HORROR~~~

last week ms last check-up dapat surat "LIGHT-DUTY-JOB" dr doktor..kna sign consent letter sbb dlm surat tu nnt akn disclose condition aku yg always backpain due to the walking & standing for a long time..tmbh lg satu penyakit tangan kanan aku da kurang berfungsi..mayb disebabkan "carpal-tunnel-syndrom" or penyakit lama aku "dequervain" cik somi & doktor berpendapat carpal-tunel, n hopefully after delivery benda tu ilang dgn sindri aku pun berharap mcm tu~~

bukan apa..even nk menulis 1 perenggan tgn aku da start cramp..aritu pgang teko nk buat air bleh tlepas..nasib xpecah teko mak mertua aku..naya jer~~ kerja aku da la kna menyalin nota keterangan dkat court..kang jd OKU plak nnt..

ikutkan dr last week aku da bleh guna surat tu..tp aku decide aku akn hantar esok..so aku awal-awal lagi da bgtau member yg bakal take over case aku dkat court bersedia la..byk fail yg kna go thru & mnit..nk memudahkan dia nnt..

mana kes yg kna hujahan, aku ckp aku akn buat..dia just buat kes Bicara dgn Sebutan jer..hopefully member aku OK..

p/s: to MUHAIMIN eventho aku tau ko xkan nmpk kelibat blog aku ni..aku harap ko bleh handle kes aku..aku xmintak ko handle smpi menang..kalu mnang kira bonus la dapat setel & kurangkan kes aku pun da cukup baik da..pas 3 bln cuti pnjg, aku banjer ko ekkk..huhuhuu

Tiada ulasan:

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers