Teman tapi Mesra~~

Ahad, 20 Februari 2011

TIME BOMB~~~

serius aku rasa skang ni diri aku mcm TIME-BOMB~~~ bebila masa..menunggu jer...untuk delivery..eleh..no'a poyor..br 37weeks nk kua apa nyer

ehhh~~kuasa Allah kan..kita mana tahu!!!

serius aku ckp kandungan kali ni agk berbeza..huby aku pun ckp dgn agk besar nyer..saiz aku &; bb,cik somi ckp mayb 3kilo dgn sakit & xlaratnya..yg ni jgn ckp la..dr ujung jari tangan smpi ujung jari kaki aku sakit..(kepala je x..) dgn nk patah pinggang nye..time nk tdo dgn bgn dr kerusi sumer aku rasa..

nk ngadu??dkat hubby je la..kalu kt opis or court aku lbih suka bebuat aku SUPER-WOMAN..seret & angkat sindri beg gajah aku ke court..angkat fail yg 5-6kilo berat dia..bukan xde org nk tlg..gamai jer yg sudi tlg..tp kebanyakkan nye aku tolak..(mayb sbb aku pk aku mampu bawak lagi kut..)

arini..aku xtau nape pas zohor td aku rasa xlarat sgt..sakit pun ada..tp bukan contraction..tp kat pelvis aku sakit..ptg td xtahan sakit smpi ngalir air-mata gak la..xtau naper..aku jd sayu..
pndg imran berlari-lari main-main..suh aku layan dia..mintak nenen sumer aku bleh sayu..pndg hubby tgh lelap bleh sayu...xtau naper..tertiber mcm takut..kemungkinan~~~ hmm..aku nk ckp kemungkinan pun aku takut..try nk luah kat hubby pun xlepas..dia juz peluk aku..kiss & juz say.."InsyaAllah xder paper~~~I LOVE U SO MUCH~~don wory.."
seriusly!! aku bertambah sayu..

Ya Allah..permudahkan urusan kehamilan ku ini..sejahtera utk diri ku dan juga sejahteralah untuk anak yg aku kandungi ini..pelihara lah suami ku dan anak pertama ku Muhammad Aliff Imran..hanya pada Mu aku memohon...

p/s: aku tau cik somi aku gajin tgk blog aku..ni nk confess utk dia~~~
B..ma nk minta B halal makan minum ma ekk..ma minta maaf kalu ma xdpt layan mkn minum B dgn sempurna..lmbt kemas uma..lmbt susun baju..da jarang iron baju keja B..selalu kcik ati kalu B asik kat spital/locum jer..slalu suh B urut pinggang ma even ma tau B da penat ngantuk sbb keja..B maafkan ma ekk...
B janji B jg imran tau..[mode: da x mampu nk tulis ape..tgh tahan sebak]
ma sayang B dulu kini dan selamanyer~~~ huhuhhuhuh..

3 ulasan:

::mareney:: berkata...

kak nora jgn sedey2 camni..kite plak yang sedey ni..huk3~
insyaallah semuanya baik2 belaka t..=)
kita doakan kak nora dapat lahirkan baby ngn baik t ea..aminn..~

ummirayyan berkata...

hehee..rasenye nih 1st entry sedey sayu noa..

dun weri bebeh..insyaallah..semua will be ok..

(terpaksa luahkan gak..sa a silent reader)..

Murni berkata...

muni pn ngah ngandung ank kedua..
Soal kmatian mmang x lpas dri kpala..
Dlu ank ptama blm tau mcmna rasa bsalin bila ank kedua rsa lain ckt emosi tuh..tpi demi keluarga ngan anak sama2lah kita berjuang k..
Muni doakan nora selamat mlahirkan & kuat mhadapi dugaan ketika mgandung..
Hanya kita ja yg faham..kan..

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers