Teman tapi Mesra~~

Sabtu, 3 Oktober 2009

WHO'S 1ST IN UR HEART???

mlm tadi after dinner cik somi tanyer satu soklan tuk aku..:

cik somi..: ma, b nk tanyer satu soklan..

aku: (tgh blur sbb ralat mkn..) Maner ader ma tanyer paper kat b???(aku xdgr masa tu..hik..hik..pekak..)

cik somi: org nk tanyerla ni..

aku: OooOoo...ha..aper??

cik somi: kalu di suruh pilih antara b dgn imran...ma pilih saper??? saper yg ma paling sayang...???

ERKKKKKKKKK....!!!! aper nyer soklan da....ekceli aku penah bincang kan soklan ni masa aku kat "U" dulu dgn kengkawan aku..hmm..da ader pendapat da pun..

kalu korang..korang nk jawab saper dulu???? aku da bg pendapat aku kat cik somi..dan dia trime..its only an opinion dats y dia xkisa aper jawapan aku..but for me its a "stand"..korg paham x.....???uhuhuhu.

korang nk tau aper aku jawab..hmm..nennt la..aku nk tau pendapat korg dulu..xsalah bertukar pendapat

6 ulasan:

Cikpid berkata...

hahahha..kalo soalan camtu sy yg selalu tanye husband..

as for me..dua2 adalah nyawa..sgt susah nk pilih yg mana..

dua mcm sama rata..due2 nk ltk tmpt 1st kat ati nih :)

Intan berkata...

Memang susah nak pilih bila dah ada anak nie kan but for me...jeng jeng jeng...HUBBY lah is the 1st in my heart. Then baru Arissa comes second but "jurang" between both of them is very very close in my heart :)

Anak mmg sayang separuh giler gak but kena ingat bila kita dah tua nanti...we will be "berdua" again and hopefully our love will last forever.

mamanoa berkata...

intan>> kiter sependapat.tp saya nyer hujahan ada lain skit..huhu saper xsayang anak..anak kan kira cam bukti kasih sayang kiter pada somi..

cikpid>> somi dgn anak ni ibarat badan & nyawa...kalu salah satu xder aper jadi??meaningless kan??

Ealyie berkata...

errr.. kira cam soklan maut jugak ni beb.. kang kantoi jwb, payah jugak nk cover eks..

p/s: ku mmg tak gheti nk jwb, kang jwb kantoiiii..hahaha..

AshAnas berkata...

soalan yg agk ada kena mengena dgn family km... klu mamanoa de bc psl entry shira yg ber'part2' tu kan....
my mom br tahu my dad kwin lg, then xlm lps tu, anak my dad dgn wife baru dia meninggal... so dua2 situasi ni sgt2 menyedihkan...
my mom kena kongsi suami, madu dia hilang anak... dua2 penting2, dua2 sgt menyedihkan...
dua2 no1 d hati... redha suami bw kt ke syurga, doa anak yg soleh pun bw kt ke syurga...

kinna berkata...

mujo husband aku tak tny killer question cenggitu..maybe sbb anak aku gal, kot..takde la dia jeles sgt..
tp bl dia syg anak aku lebey, aku plak yg jeles..hik3

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers