Teman tapi Mesra~~

Jumaat, 23 Oktober 2009

BIONIC WOMAN!!!




ni baru jer tadi aku gi buat splint tuk tgn aku..cik somi aku kater xyah inject..yei!!!! xtau la mmg diorg ni jenis baik ramah n effisien ker or sbb laki aku doktor..dia yg buat referal letter..so aku nyer service diorg bg cepat skit la..aku tggu gak kalu diorg buat hal..so far xder plak..GOOD JOB!!!


  1. tu abg. tu baru pas ukur tgn aku..n dier tgh potong plastik yg nk balut tgn aku nnt..
  2. yg ni tmp pemanas..tuk cairkan plastik tu..


ni lah hasilnya...!!!! mcm bionic woman da..tangan ku 1/2 splint..(spital gomen..so xder la jenis splint yg hebat mcm ni) hohoho...agak xselesa gak la pkai splint ni..tgn aku pnuh tulang..so yg keras tu duk langgar tulang kau yg lain..so kalu aku bukak ader area tulang aku merah la...hmmm.. aku ingat nk cari sarung la kat farmasi..musti ader jual kan..ni mcm tu jer mcm aper ntah..(biar nmpk teruk skit..nnt gi court maner tau hakim bg excuse kat aku..ngeh..ngeh....




4 ulasan:

Mama Qaseh berkata...

nk tanya skit bleh.. U wat check up ngn orthopedic kt spital mana eh??

ingat nk gak check tgn saya yg sakit ni..

mamanoa berkata...

mama qaseh>> i aritu buat splint dkat kompleks rawatan harian hosp.ipoh, buat splint jer..xjumper org orthopedic pun..
tp nnt hubby i nk tanyer senior dier tuk deal tgn i camner..sbb hubby i nk make sure balik ader x pakar orthopedic yg speacialist bhgn tgn..kat ipoh dier xsure ada ker x..
kalu xder gak kitorg mayb gi jumper kat IPOH-KPJ kut......

Mama Qaseh berkata...

orite..thanks for d info

Mama Qaseh berkata...

Huhu harap tgn tue cpt sembuh ya Yang..ciannnya dia kan

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers