Teman tapi Mesra~~

Isnin, 14 September 2009

Sopin!!!! present!!!!...

waaa..tantik tak YUKATA imran...huhuh..mama pkai kn dgn legging coklat..sbb nk gi sopinnn..takut sejuk nnt...huhuh i'm cute rite!!!


patut la cik somi beria ajak gi parkson..upernyer dier da order pressy tuk ku..ekceli bufday lmbt gi..28 september yer kengkawan..tp hubby takut dier xsempat nk bli adiah...so dier bli awal2...
dr thn lepas aku nk carik jaket levis tuk dri ku ini..tp biler ader yg berkenan xder la trus bli..sbb xder duit..tp biler da ader duit musti da abis stok..uhuhu..skali cik somi tlg blikan..sayang kan bini kan...mahal ni..aku bajet aku nk bli arge bwh rm300 jer..tp dier bli arge mahal tu..
yg xbest nyer dier suh aku collect dkat cashier ckp "I NK COLLECT MY PRESENT" - cis mati-mati aku ingat cik somi dpt baucer adiah sbb dier ader suar levi'saku xmampu pkai suar levi's ni...huhuh..mahei..

so..ini lah bufday present ku utk thn ni.. ingat dpt beg COACH ker..LV ker...huhhhh

anyway B..tanx so...mush-mush:) lurve u... lurve u.... lurve u....





ini plak asil rembatan cik somiku...kasut PORSCHE DESIGN from ADIDAS(new arrival)...cantik gak kan..ader 3 kaler ..all-whitekalu ikutkan cik somi nk bli tu tp aku xberkenan sbb putih sgt.. coklat..biaser jer.. dgn yg ni..ni bg aku cantik n smart..trus aku suh cik somi rembat...huh..buntang mata aku tgk rege dier..mahei kan kasut lelaki ni....!!
so inilah dier citer ari rabu smlm..huhuhu..aku kna pk n kumpul duit nk bli aper tuk cik somi nyer bufday nnt..huhuhuhu..
p/s..kengkawan..any idea????

4 ulasan:

Rozy berkata...

wahh besday kita dekat laa..
besday aku ngan anak akau 30/9..
bestnyaa dah dapat hadiah..
ku xtaulaa dapat apa

mamanoa berkata...

wah..kiter berdua LIBRA upernyer..huhuh..anak pun lebih kurg sebaya.bagus la..rozy..u buat-buat nk bli depan hubby u ..lelamer nnt hubby u tahu la u nk benda tu..uhuhu
camtu la i buat slalu...

mamanoa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
yatie chomeyl berkata...

hensem imran pakai yukata hehe. bestnyer dpt hadiah jeans levis tu. pandai hubby u pilih hadiah mcm yg wife dia nak :)

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers