Teman tapi Mesra~~

Khamis, 3 September 2009

SAPA JUAL CLOTH PAD EKK..!!!



kengkawan..ni nk mintak tulun la kan..bukan aper aritu mak mentuer aku duk borak dgn aku kat dapur(smbil memasak tuk buker), ntah camner kitorg citer pasal CD(cloth diapering) si imran..mak mentuer aku cukup suker..dier kater save..xyah bli pampers da..susu pun pkai susu badan jer..mmg bleh save...(kembang kjap la aku ketika itu..ahaks)


pastu tetiber mak mentuer aku nanyer..
mama: nora, kalu pampers org da buat style kain ni..xder ker yg untuk pad nyer???org dolu-dolu pakai kain jer buat pad..bukan cam skang sumer pkai buang..bazir..

aku: ada mak!! gamai member noa jual..mama nk noa order ker???ceh..ni nk bodek mak mertua ker aper

sbenarnyer aku xtau pun saper kawan aku yg jual Cloth Pad ni.. ahaks....tp aku mmg nengok gamai yg da jual la..style kutu ader, xkutu pun ader...mahal..murah sumer ader..so cut of d'story mory in d morning glory ni kan..mak mertuer aku suh order skali banyak tuk sumer adik beradik ipar aku..MAKLUMAN..adik ipar ku ader 3 orang..mmg aku kna order banyak ok..diorg pakai sumer jenis..dari liners..maxi sampai mlmnye yg long n wide tu..

jadi..sesaper yg rasa nk promojual barang dier kat aku bleh..silakan..n kalu ble nk nego arge la..huhuh..aku pun bukan ader duit sgt pun...

p/s:- cantikkan cloth panty yg kat atas tu..tp mahal skit la..huhuhu...:(

5 ulasan:

Riez berkata...

sila2 ke blog ku..ku penjual cloth pad...:)

Riez berkata...

lupe lak..tgh offer sekarang nih...

nadnye berkata...

banyak sebenarnya yang jual..
yang akak pernah beli kat
1)http://mum7kids.blogspot.com/search/label/CLOTH%20PANTYLINER/PAD
2)mamapatch

link lain kat sini http://keloncot.blogspot.com/2009/06/cloth-pad-anyone.html

happy shopping... best pakai CP nie macam tak pakai pad jea:)

Yan berkata...

owhh ade eh... tak taupun heheh

Farasela berkata...

Salam...sorie nk iklan kat cn...shoutmix u x leh lak...jom jenguk2 http://www.airishaunicollection.blogspot.com...mcm2 ada...tudung ala ariani...harga berpatutan...pastu, brooch & baju anak2...jenguk2 ye...murah2 je...kalu nk kenal sayer, leh g lak ngan http://www.farasela.blogspot.com...salam kenal...

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers