Teman tapi Mesra~~

Rabu, 16 September 2009

Offer??


setelah setahun 8bln menunggu..akhirnya..hari ini..aku bukan lagi PEKERJA KONTRAK!!!!! huhuhu..ironi kan..aku da mula benci dgn keja ni..tp diorg offer aku tetap..nk rasa gumbira pun mcm HANGAT-HANGAT TAIK AYAM jer...huh!!
adakah aku yang xbersyukur dengan takdir ni..hmm..ntah la..kalu aku bleh ubah..aku akan cuba ubah..smpi biler aku nk buat benda yg aku terpaksa buat..aku kalu boleh nk bua apa yg aku teringin nk buat...tp tu la..kesempatan ruang masa tu agak membataskan pergerakan aku..
Tahniah buat diriku..say it dalam nada sedey..

3 ulasan:

Rozy berkata...

Tahniah... sometimes we have to be really bersyukur dengan apa yg kita ada.. if not our life will be damn miserable..

mamanoa berkata...

huhhu terharu biler Rozy cakap camtu..yer la..kna gak ingat org yg susa nk dpt keja kan..kiter dpt mauk gomen ni pun da patut bersyukur...

izzahazfar berkata...

Tahniah yer...!
zah nipun baru nak masuk 1 tahun ngan gomen..rasa2 mcm rugi aje buat keputusan masuk ari tu..sebab zah dah nak 1 year jugak kat banking..banking byk bonus..hehehe
tp mungkin ada hikmah kan..

apapun...zah pegang satu jer..Allah lebih mengetahui segalanya..

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers