Teman tapi Mesra~~

Selasa, 15 Disember 2009

WEEK-END STORY MORY....

ni namer nyer pemalas nk upload 1-1,trus guna photoscape jer campur sumer gambo..hahahaha
week-end aritu ge-gurl day a.k.a adik-adik ipar aku + 1 lil'encem boy a.k.a. anak aku..ahaks!!! cik somi tgh BERPERANG dgn org sakit..hahhahaa..gediks giler

korg tgk la..aku bukan main bolin sgt pun duk layan anak lebih..sbb tu aku nyer skor pun skit(GILER-GILER DENIAL NYER LA...)xnk ngaku xreti main bolin la tu

  • anak aku ni aku tgk mcm ader ciri-ciri ustat la..dia kalu masuk tempat yg alala LAGHO ni..dier jadi takut..bunyik dentam dentum bola dia buat muka "cuak-cam nak nangis-mama help me" dier tu la...
  • sekali nmpk kawan terus lupa daratan..dia pun buat HAROK lam boling centre tu, terjerit..jerit dier..terjoget-joget montot tomey dier..
  • tgk la..aku siap duduk kat papan boling punyer la layan anak...nk amik bola pun duk kelok anak gak..hahahahaha...

  • alang-alang gi JJ tgkp gambo dgn SETAN CLOS santa claus, adik aku bg imran pgang janggut org tu..trus buat cembeng takut...hahaaha tgk!!! anak aku mmg islamic..dia kalu org tu bukan muslim dier mmg XHINGIN nk dekat nnt mama anta masuk skola tahfiz ekk
  • tgh kusyuk tgk bola kut dgn papa dier..(anak aku jarang layan kartun la..barney sesikit la..) eceh..HENSEM BOY kat baju tuh!!!!
  • ni masa nk anto uma nanny dier..bgn awal sgt..tgh nunggu papa tutup pintu uma, dier bleh plak test drivin sensorang..eceh..muker xbersalah jer jilat stereng keta+hon byk kali.."PAPA..PAPA...HURRY-UP,TERHEGEH..HEGEH...!" hahaah aku exegerate lbih skit...risau gak aku jiran sbela tgh tdo duk ngamuk, saper MALAUN pepagi duk main hon keta ni..


Ni aksi mlm td yer kengkwn,laki aku sempat lena kejap b4 gi on-call betullah kater orang...
LIKE FATHER LIKE SON...
abaikan perut 6-pack laki aku yg kelihatan itu
erkkk??? naper anak aku mcm tgh berTAEKWANDO jer...heyarkhkhkhkh~!!!!!!

5 ulasan:

Rozy berkata...

noa,

ambil bola tu kelek sekali ngan imran kang satgi nak baling bolaa..imran lak jadik superman...

mamanoa berkata...

hahaahha..rozy.tu la..nasib aku tau maner satu nk baling...

AshAnas berkata...

ala, comelnye... shira blom upload lg gmbr kitorg bwk anas gi main bowling...

hadina berkata...

eeeiiii teringin lah pulak nak g main boling...dah lame beno tak main..

kelisa_samudera berkata...

nanti aku nak ajar anak aku taekwondo la. boleh wakil negara. hahaha

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers