Teman tapi Mesra~~

Isnin, 21 Disember 2009

FAMILY DAY -1

kU bersiaran lagi..huhuhuh..ekceli xder paper story sgt pun...juz last weekend family cik somi ader buat FAMILY DAY dekat LuMut..happening gak..even family pak mentua xramai..

nk upload gambo famliy day ada lam V-Cam plak..nennt la ekkk..ni aper yg ader guna henpon ku yg carok ni jer la ekk..

masa kat sana mmg xleh nk bawak bubur or mknn yg di masak tuk imran,sbb xder fridge..so..aku bli nestum jer la..skali belek-belek la kotak nestum tu..





haaa..jumper yg ni..wahhhh xsangka NESTUM pun menggalakkan "PENYUSUAN SUSU IBU" ni...bagus gak la...terbaca kat entry e-car a.k.a ibu-eiyman..(dia buat entry pasal Curiuos Kids Need To Be Tough Inside) nice entry evn eiyman 100% BF tp e-car x-prejudice bila diminta untuk buat satu column berkaitan susu FM ni..bagus la e-car..salute kat u..

errkk..aper jer yg aku nk citer ni??? sajer jer..nk citer pasal jumper aper yg terjumper tu jer..n nk bgtau kat kengkawan..bacalah entry e-car..rajin e-car buat assignment mcm ni..



ni antara gambo gedik aku ms ber-FAMILY DAY last weekend..yg mulut muncung tu masa on d'way nk gi lumut,lam keta.tgh buhsan dgn adik-adik ipar ku..ahaks!!!

yg gelap tu plak kitorg tgh berkaraoke..hahah giler mic memasing...cik somi aku ala-la nk tunjuk romantik kat mak-pak dier siap nyanyi tuk aku la kunun...

HAVE I TOLD U LATELY -by Rod Stewart

Have i told you lately that i love you

Have i told you there's no one else above you

Fill my heart with gladness

Take away all my sadness

Ease my troubles that's what you do ....(KORG CARIK R SINDRIK LIRIK DIER)

sedap gak laki aku tarik lagu ni..ala-la rod stewart dengan serak² nyer..siap kuar urat sumer..pak mentua aku siap jerit² gi masa laki aku nyanyi bg sokongan huhhu..tanx ekk cik somi ku..pas nyanyi dier mintak kiss,rasa nk sekeh jer paler dier, nk buat aksi plak dpan org.. aku bg hug jer la..hahahaha~~

haaaaa...xdiluperkan anak bujang aku sorang(mak mertua suh bawak walker die) bagus gakk..xya susa-susa nk pegang masa kitorg tgh main game..tu gambo dier tgh seronok-seronok berlari-lari dr ujun padang ke ujun padang..abis kasutmahal adidas tomey dier lunyai die pi lanyak kat tar tu(xper.duit cik somi bukan duit aku pun yg bli..)

5 ulasan:

nikhazifah berkata...

wah seronotnye berholiday..

Jijahh @ f.k berkata...

wahhh seronot nyerrr

ibu emy efy eqy berkata...

bestnya family day.

semoga sentiasa bergembira bersama keluarga2 tercinta...

sahromnasrudin berkata...

selamat bercuti..cuti2 1Malaysia kan..

MamaAdwanEncem berkata...

hehehe tgk tu imran sonok dia... adwan pun minggu ni ada family dak gak kat lumut, kat teluk rubiah... family hubby gak buat... mama imran, upload la lg gambar family day tu.....

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers