Teman tapi Mesra~~

Rabu, 9 Disember 2009

Moment...Aku WIndu.....

HAI KAWAN-KAWAN....!!!
perghh..lamer gak aku xhapdet blog kan.. lamer ker??bukan las week aku sempat masuk ker? HMmmmm....wit-out further ado..eceh!!! skeaping omputih plak.. ni nk citer skit n tunjuk skit adegan-adegan GEDIKS ku..(ni tgkp guna fon baru, sbb fon lamer da xleh nk cass..imran masuk lam mulut terus berkarat tmpt cas nyer..baru setahun lebih fon tu...ranap duit aku..)
Fon baru W-705
Fon lamer tp aku nyer wane merah bukan oren W-610i

pas bli fon terus snap gambo..TESTING..!! TESTING POWER...testing power dgn adikSS ipar aku..kalu ader sesaper berkenan sila bagi nama kat aku...

kna tgkp gambo lebih skit..sbb soknyer aku nk kna pi kusus kat ILKAP Bangi..tgglkan anak dan cik somi selama SEMINGGU!!!! Meroyan sensorang aku kat saner...

alahai anak...alahai cik somi.....korang la intan..korang la berlian aku... Psssst.."B..agak-agak anniversary ni ma dapat x gelang or rantai tangan yang berlian nyer lagi.."

ni saat mak dgn anak nyer plak..mcm-mcm pe'el..sajer try ltak lam boyan..aku rasa anak aku fobia la..dier xleh masuk tmp terkurung mcm buaian..selimut..dier cepat resah.. sbb tu la anak aku xpnah tdo pkai buaian..senang aku...

ni gambo GEDIKSSS... aku masa kat kusus..ni kira tgh SANGAP la ni..hohhoh~~ maner tak nyer da tahap CIMPANZEE aku windu kat anak aku..B..dkat B pun samer..ma windu jer..sgt2..BETULLL..xtipu
ni kira geng aku la..yg tudun putih tu Kak MAziyah..bini si Sofie yg duk sebelah aku xpndg camera tu laila..member opis+member UIA,gamai la kat saner..amer..mahadi..kalu gi conference peguam negara nampak diorg bleh la duk semeja..xrasa canggung la....

Errr..korang pnah x rasa canggung duk semeja dgn kengkawan korang..even da kenal lama or baru kenal..??tp kalu dgn diorg ni best la..mulut kecoh..jenis suker berkongsi OK la...
So..that's it..diantara Moment-Moment aku yg sempat aku coret lam Blog ni..aku da lamer xtinggal komen dkat blog korang..menyinggah nyer tetiap ari..tp mmg xsempat nk tggl komen..aku baca tau stiap entry korang..BETUL X TIPU!!!!!

4 ulasan:

ibu emy efy eqy berkata...

lagi cantik W705 ni. berapa harganya?

akak memang suka tipon Sony Ericsson. tapi la ni dah beralih pulak kat nokia sbbnya frust tak dapat beli Sony Ericsson Xperia X1. tipon ni dah tak keluar lagi.

kamera W705 ni pun cantik. nampak jelas gambar.

apapun yang penting dapat snap gambar aliff imran...

mamanoa berkata...

huhuh..argenyer RM970++ cik somi support separuh, hehehe..saya kalu fon ni kalu x SOny Erricson saya amik Nokia jer..tp ni adik ipar la racun suh bli yg W705 ni sbb cute sgt..gambar pun sharp..ada WiFi plak tu..ok la..
cam smart je pkai..hahahah

shakeymirza berkata...

w705 ni ade kaler putih tak...

camne awk bawa stok susu balik ipoh ..hehe

mamanoa berkata...

shakey>> kaler putih xder la yang..ader 3 kaler jer xsilap,merah pink dgn silver..

aritu adik ipar ader trun UPM, mintak dia tlg bawak balik,sbb sayanyer train lmbt..pkul 6pm,adik saya pkul 2pm..saya bwk cooler bag Alfio Raldo nyer..yg besar..mmg penuh n sarat dgn susu la..smpi xckup btol,terpaksa isi dlm botol mineral:p

1 ice-block yg medela FS nyer, n 2 ice-pack saya ltak..mmg smpi ipoh mak mertua kater sejuk lagi..yg beku pun still beku lg..

shakey..tanx ekk ajar camner nlk handle susu tu..mmg berguna sesgt..

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers