Teman tapi Mesra~~

Jumaat, 25 Disember 2009

ULANG TAHUN KE-6

huhu..ada budak kna GROUNDED..uhhhuh tu la nakal lagi..ngeh..ngeh.~~ xlah..budak bujang ni kne masuk lokap sementara ..sbb mama da nk sidai baju jap..ala ciaannnn~~ dia...da la tggl dgn mama jer..papa work..




muker innocent jer...nmpak x ade garis kat pipi dier..cam xclear plak..

korang tgk gambo ni

ni la padah nyer kalu pkai tudun yg ader pin..kan da tergarek kat muker anak aku..(sbb tu la aku pkai tudun sarung jer skang ni..) mls nk pkai cam tudun bawal..cian imran.da xencem da anak mama..
ekceli 25 DISEMBER is MY ANNIVERSARRY!!!! uik..bukan ko kawin bulan 5 ke??? huhuhu..mmg pun tp ini anniversarry hubungan aku dgn cik somi!!!!

25 DISEMBER 2003..is d'day i'd proposed my sweet luvly cute bofren..a.k.a cik somiku..hhuhu. Korang musti pelik naper aku yg proposed bopren a.k.a. hubby cik somi aku???sbb die ugut aku suh proposed dia gak,sbb tiap kali dia proposed aku, xpnah dapat..kitorg mmg xpnah officially couple..tp cik somi aku da berpuluh kali proposed aku mintak jadi makwe dia aku plak xpnah bg kata putus..mcm-mcm alasan aku bg kat dia aku masa tu xpasti ati aku dgn saper lagi...dlm erti kater lain ada org lain..hahahahah tp bebyk kawan laki yg aku knal..dgn cik somi aku ni je lah yg aku paling selalu keluar..mkn..spent time..gelak tawa..nangis..kongsi rahsia..kongsi mknn..sumer la..(even cik somi belajar ka UIAM PAHANG..n aku kat UIAM GOMBAK..) tp dgn laki lain,aku xpernah buat mcm tu..sbb aku xselesa nk buat sumer tu dgn laki lain..

cik somi aku sanggup tgu aku 2thn lbih gak la..dia ckp kalu xdapat aku, dia xnk kawan dgn aku lansung..dgr nama aku pun xnk..jumper aku pun dier xhingin..(CES!!!!) tp laki aku ni jenis xpnah give-up..aku da tolak pun dier still nk try gak lagi...dia pun xtau nape..tp dia ckp HE HAS A STRONG FEELING TOWARDS ME..N HE REALLY FEELS LIKE DAT IM GONNA BE HIS WIFE....~~ huhuhu..dasat kan..

mlm td..aku tertidor awal..(sb nk tdo kan inran..dgn aku pun tertido..skali tgh mlm, aku terjaga.tgk cik somi br nk tdo..dia nmpk aku bg trus dia bg 1 bag..aku dgn mamai pelik la..naper???skali aku teringat..AKU NYER ANNIVERSARRY LA!!!!!! huuhuh..suker..dapat adiah..yeii..yei...inilah adiah tu...


purse "CARLO RINO" pandai cik somi aku pilih...cantik..cik somi aku ckp yg ni last piece jnis kain,yg lain sumer jenis yg kilat-kilat(cik somi xberkenan) aku pun kurang yg klat-kilat ni..huhuh

bleh dia ckp purse lama aku buruk sgt..

HELLO..my purse still ok xkoyak lagi infact cantik lagi..

ni la purse lama aku.."ALAIN DELON"~~aku jarang la bli purse..dulu bli purse yg cap golok jer..yg rm20+ jer..biler da keja baru la bli yg ada jenama..


"ALAIN DELON" ni la purse aku yg paling mahal masa tu...aku pun xhengat sgt harga dia baper..huhuhu..sayang wei kat purse ni..n sayang gak kat cik somi..B..kira perfume set CK-FREE tu prezzy ma untuk b la ekk...huhuhu...

B..TANX..LARF-LARF U SO-SO MUSHY-MUSHY..:)

4 ulasan:

kaybee berkata...

bebe mu copycat rupa husband mu la... huhhhuh

kinna berkata...

ko sidai bj ke amek gmbr anak?sempat lg bwk enfon sidai bj,ek??

mamanoa berkata...

bawak la..uma 2 tgkat kalu aku tggl bawah konfem aku xdgr bunyik fon..bawak skali ltak dlm poket(aku bukan pkai kain batik cm hang kinna..hahahhha)

shakeymirza berkata...

happy anniversary..moga jodoh kekal ke pintu syurga..amin...=)

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers