Teman tapi Mesra~~

Khamis, 9 Julai 2009

YANG MANA 1 IDAMAN KALBU...

spectra-3 (ni set tuk double pumping)
ni spectra-3 biasa nyer
medela swing..

medela-freestyle


kengkawan..
maner satu ek nk amik ek..:-"
nk bli sumtin' yg affordable..portable(dlm erti kater x "bulky")..dan long-lasting..:-"
cian kat AVENT UNO ku..puas cari waranty card dier,xjumper plak..tu lah..time carik xjumper,time xnk cari ader jer..ishkkk..nyampah aku!!! :@
ker..aku stick dgn avent ku ini..tgh pkai manual nyer..:-? penat la..(aku ni pemalas skit..tu yg duk carik mesin jer..hahaahaa
tp tulah...memahey sumer ni..aduss...da la tgh sesak ni...adus..migrain paler..

3 ulasan:

Stephanie Liah berkata...

i prefer medela swing n freestyle.coz i ada dua2 ni,bagus n susu byk,dr pantang i can pump up to 80plastic medela per day-yang 6ounces tu.btw,ure rite pretty woman,keeping the passion in our marriage is VERY important.ramai yg amik tak kisah kan??

nadnye berkata...

My dear siti, or what to call u?

If you're looking for double pumping that is portable and long lasting, Medela Freestyle or Swing(single) tapi Medela Free style Ribu Riban dan Swing Ratus2 jea.. Boleh pakai elektrik, battery, baca review org kata bagus, tak pernah cuba lagi tapi mmg kecik jea kan.. Kalau anak sulung dah lama rembat.. nie dah tutup buku ;)

Spectra pun okay cuma takde let down dan tak bole control suction macam medela..kalau tak silap berat jugak (kene check ada keluaran baru yang ringan ker)...
yang dulu tak boleh pakai battery kalau takde elektrik
affordable and long lasting but not very portable.. Ratus2 jea..

Tak pun pakai Ameda lactaline (macam akak) semua yang diatas la, Affordable, Portable and long lasting.. bole pakai battery kalau takde elektrik. ada control suction(cycles and vacuum).. Ratus2 jea..
bole check kat sini http://keloncot.blogspot.com/2009/02/breastfeeding-economical-choice-for.html

okay..

Rozy berkata...

Salam,

Rozy pengguna FS, berbaloi beli tho riban abiss..
first child kan... so still worth buying...

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers