Teman tapi Mesra~~

Rabu, 8 Julai 2009

PAM ROSAK!!!!!!

aku sedey ni..sgt-sgt sedey..pam avent uno ku da rosak..WAAAAAAAAAAHHHH...mlm td br nk stat pam cucuk la wayar dkat mtor avent ku..xtau naper asik off-connect jer..aku godek2 skali patah pencucuh dia...WAAAAAAA :(

SEDEY GILER...nk nangis ada ipar dgn mertua plak kat uma smlm,duk thn smpi hangin..rs nk baling jer avent tu(sedar salah sindri tp nk salahkan avent gak) cik somiku trus pjuk aku..huhuh siap bg greenlight bli br yg handsfree tu...aper ekk..MEDELA FS ekk..nasib baik gak la AVENT IQ UNO ni dier bleh buat manual pumping gak...aku da cuak anak aku nk mnum aper nnt kalu xder pam...:-"

kengkawan..tlg ....cadangkan pam yg best n affordable...tlg...:(


3 ulasan:

nadnye berkata...

beli la Freestyle medela tu, kalau anak pertama still worth the investment.. ramai jugak yang offer bayar installment..
tapi try la kat mana2 dulu, sebab mahal takut sesuai ker tak? sebab avent ngan medela suction tak sama..

ajasu berkata...

Setuju dgn nadyne ;)

ajasu berkata...

mamanOa, I am going to be in my hubby hometown, Kampar, Perak this Sabtu/Ahad. Kalau nk turun dr Ipoh, boleh la nk try FS. Kindly email me at ajasukeem@yahoo.com. Nak join Kutu pon ada ;)

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers