Teman tapi Mesra~~

Isnin, 1 November 2010

kesah aku~~~~

hmm..da lama rasanya x hapdet citer aku kan..Blog-walking wajib dibuat setiap ari...sumer org yg aku follow aku jengah blog diorg..tp aku malas nk tggl jejak..xper la jadi SILENT READER pun..janji aku teringin nk tahu perkembangan hidup oorg..(err~~bukan nk bz-body tau) juz xnk ketinggalan kalu ada paper yg menarik dlm hidup kengkawan blog kan...


last weekend aku blk kmpg..seronok mmg seronok..imran la suka dpt berjalan, tgk atok dia yg ramai tu..ramai?? nk citer watper kat kampung, alaa~~~ balik kmpg..biasa la..spent time dgn adik-beradik la..da mak aku xder, xkan nk cakap spent time dgn mak aku plak kan...kalu arwah mama ada, konfem aku mintak mama masak lauk kampung yg aku da lama xmkn,xpun aku bwk arwah mak aku ukur sumer sopin complex yg ada kat melaka tu last-last ajak adik aku dgn abg aku jer la berjalan...

ni aksi si budak masham otw balik kmpg lam keta duk try sun-glasses mama dia..sbelahnya plak gambo dia tgh over excited main dkat KIDZ FUN ZONE dkat jusco mlaka...Ya Allah azab nk bawak dia kua dr tmpt tu..

yg lelain gambo makcik dia a.k.a adik aku yg tukang snap gambo anak aku dlm keadaan yg xsepatutnya...bleh le plak dia gi bli cekak tanduk setan tu tuk anak aku..layan jer la~~~ err..sila abaikan persekitaran uma yg bersepah tu yer..

yg ni plak budak bushuk gi mid-valley, papa dia ajak masuk Toy's R'us, anak mula jakun & hilang ingatan seketika..sumer keta moto dia nk try..paling lama melekat dgn keta sport..mintak maap..mama mu ini xmampu nk bli untuk ko ekk..naik keta mama jer..lagi REAL...heheheeh...

da pnat berjalan lelap dlm stroller..ekceli imran mmg susa nk tdo dlm stroller, jgn harap dia nk duk n tdo dlm tu..ntah camner da pnat sgt agaknyer..bleh plak ajak aku bam-bam (tdo) trus aku baringkan lam stroller, pastu jenjalan kejap trus lelap..suker aku,senang nk soping

ni gambo aku skang..da 21weeks da..prut suda mula menampakkan hasil yg LUMAYAN..da start senak sumer..aku rasa aku agak gemuk kali ni..(agak ker~~~)heheh...
TAPI..tapi...ada tapi lagi tp cik somi ckp mlm td... ekceli dia confess kat aku dia ckp kalu aku preggy bdn aku jd lain..more sexier & hottier than before... (ada ke ayat ni ?ke aku pkai letak jer??)
SEXIER & HOT okay~~~~ aku ingat dia memain, yelah nk jaga ati aku kan..tp...AHKAK SUKER & KEMBANG GITU biler cik somi akak ckp begitu!!!!! hhahahahahaahah...
i lap u la cik somi....
p/s: to cik somi kuyg ku sayangi dan yg da mula stat temuk itu... cik istri mu ini doakan cik somi dpt transfer blk ipoh secepat yg mungkin, n gaji yg gomen janjikan dapat sejelepuk dgn cepat mana tahu si istri mu ini dpt rantai or gelang tangan emas kelak heheh..
dan cik istri mu tgh tertanya-tanya kemanakah hala tujuan nex hanimun cum vacation kiter thn depan..sila buat jadual mu ya cik somi..sbb thn dpn cik istri mu ini akan beranak dan kna atend exam PTK... PEACE NO WAR hehehhe...

3 ulasan:

AshAnas berkata...

huhu... dh nmpk perut... dh scan jantina ke kak?

mamanoa berkata...

hehee..nex week br bleh detail scan shira..xsabar ni..

shiemz berkata...

bolatnyer perot... x sabar nak tunggu perot jd besau cam gitu... ahiks... tapi solu mase peknen yg 1st hubby shiem pun penah cakap yg shiem seksi time peknen... ahikss... i likeee

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers