Teman tapi Mesra~~

Isnin, 15 November 2010

anak oh anak...~~



There is one kind of robber whom the law does not strike at, and who steals what is most precious to men: time. ~Napoleon I, Maxims, 1815

hmm..mcm xpercaya jer..anak bujang aku lg 4bln jer lg genap 2 tahun..dan lg 4bln jer lagi anak bujang aku dapat adik bujang sorg lagi..huhuh..

imran da 1thn 8bln i.e. 20bln..sgt keletah..genius pada usianya tersendiri..berdikari pada usianya tersendiri. xnk la ckp anak aku SGT GENIUS..SGT PANDAI..SGT-SGT..mcm xmasuk akal plak nnt tp ramai sedara mara termasuk keluarga pengasuh ckp imran nmpk well-discipline,well-behave,kira org xkn risau la kalu anak aku gi uma diorg, konfem xkan ada pasu or kaca pecah, konfem bunga diorg xkna petik sumer..xder nk memanjat sumer..sbb imran jnis duduk,mkn & main di tempat yg sepatutnya..
err..aku rasa ini bukan hasil usaha aku dan cik somi jer..pengasuh imran dan atok & grandma imran main peranan penting gak dlm mendidik imran..apa yg aku bleh katakan ALHAMDULILLAH sekiranya perkara yg baik berlaku pada imran..

Yg aku risaukan..apa AMALAN yg aku buat ms ngandungkan imran, aku da xkerap lakukan kengkadang xbuat pun utk pregnancy kali ini.. dulu byk amalan-amalan baik aku amalkan utk aku mahupun bb dlm perut mungkin juga sbb amalan tu suma Allah permudahkan pregnancy aku utk Imran..kali ni mungkin Allah nk INGATKAN aku agar amalan tersebut perlu diulangi agak TERASA pregnancy kali ini agar dipermudahkan kelak..

atau..adakah setiap pregnancy mmg berbeza???

4 ulasan:

AshAnas berkata...

hehe, anas plk skrg makin suka ngamuk, hadus... klu dia xdpt ape yang die nak, habis dibaling nya...

yatie chomeyl berkata...

wah Imran dah nak jadi abanh ye...agak2 dia jeles x dgn adik nanti?

mamanoa berkata...

yatie>>jd abg ler nnt..aku da mu biler lg nk tmbh???? hohoho..

mamanoa berkata...

sheera>> imran ok jer..manja jer la..ada nenek dgn atok dia, mama dilupakan trus..dukung pun xnk dia akan ckp NO-NO~~~

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers