Teman tapi Mesra~~

Rabu, 10 November 2010

DETAIL BABY SCAN...

ptg td gi next check up di Ipoh Speacilist...berat aku naik sekilo jer,BP sumer ok,xperlu amik air-gula sumer..alhamdulillah..huhuh DETAIL SCAN skali..tgk mata..idun..mulut..kira jari tangan n kaki..

alhamdulillah..sumer cukup..
pastu radiographer tu tanya "eh u nk tgk jantina x??" - aku.."err..ok jer"

n guess what.. its gonna be boy..cik somi aku da prasan da,tu psl dia nyer reaksi x melompat sgt,sbb kalu gurl aku konfem dia nk menjerit melompat sumer mcm tgk bola tp dia ok jer boy, cik somi aku ckp bleh tmbh TEAM ARSENAL dkat uma tu..

aku??? alhamdulillah..xkisa sgt psl gender, sbb aku lebih nk tgk complete ker x anak aku..sihat ker x anak aku...sgt aktif semasa scannning yer..asik gerak-gerak jer..kalu imran dulu duk diam jer..da xder org baru nk beria gerak..

ni gambo be-bird anak aku..yg ada anak panah tu la dia..XY = boy

hehe nice view right???

9 ulasan:

NuRuL DhiA berkata...

wah...hero lg nampaknye yer. ramai betoi bodyguard ko pasni. tahniah dear!!!

Mama Rayyan berkata...

Imran ada kawan nak main bola....yeaahhh!

ibu_Arifa berkata...

tahniah..riuh sakan lah umh ko nnt time ada game..

Mama AminAzim berkata...

tahniah... boboy lg.. kt geng la umah dah nak jd pdg bola..arsenal VS mu

Huda berkata...

tahniah2 boy juga:)

cik puan akish berkata...

wahhhh tetibe teros cm nk ade bby sekang juge...:)suke scan2!!!!

hadina berkata...

tahniah nora....ko kira selamat lah nnt coz bodyguard sampai 3 org tu...cm NuRuL DhiA kate lah..pastu nnt sure riuh umah ko time bola..:)

ina berkata...

nora...tahniah...aku insyaAllah expected girl...selang bungalah..punya seronok kakak dia ada geng...hadeef ganas sgt katanya...anyway congrates again...

AshAnas berkata...

baby kami lum nampak lg, hehe... imran dpt adik boy la ni...

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers