Teman tapi Mesra~~

Jumaat, 22 Oktober 2010

IM CRAVIN FOR TANDEM STROLLER NOW!!!!! please..

aku xtau naper.skang ni aku duk aim tandem stroller bajet la anak-anak aku nk duk dlm tu kan...SCR-5 yg aku duk pkai pun imran jarang nk duduk, ni kan plak nk bli baru..hhuhuhuhu
This one..perghhh..cam best giler..tapi rege pun da nk $2k adusss.. Mia Moda Brand..
yg ni cam murah skit..My Dear..dlm $300 mcm penah tgk kat kedai Cina..hmm..tp material dia sumer mcm xbest jer..hmmm

yg ni Chicco nya brand kalu xsilap..nice..nampak teguh jer kan...price?? ermm..dlm $700 kut..


Yg ni Graco nyer brand..hmm..bleh tahan la..tp ok ker aku nk letak imran dgn adik dia nnt...??price?? err..$700-900 kut..ntah...xsure da convert ke blum..hehehh
hmm..perlu ke x aku bli..KEPERLUAN or KEHENDAK???think No'A think!!!!!!!!

p/s: ada sesaper nk let-go stroller kat aku??kalu ader tandem stroller lagi aku suker..bleh contact blog aku ok..hehehee





2 ulasan:

kinna berkata...

aku pon dulu2 dok gila dabel pram. bila dah ada, tak penah bwk kuar jln2 pon..sbbnya, sekejap ja derang nk duduk dlm tu..alih2, zulfa nk trolley shopping jugak, adik nk kta dukung :(

AshAnas berkata...

sling je kak... hehe

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers