Teman tapi Mesra~~

Selasa, 19 Oktober 2010

Catlinaflybaby Celebrates......Beautiful Mom-To-Be Contest



hehe..tertiber rasa da lama xjoin memana GIVE-AWAY..so skang ni gatal tangan nk join yg ni plak..hehehe
bukan apa..I alwaz thinking i'm Beautiful lelagi kalu time preggy..i rasa SEXY u~~~~ dat's y~~ i nk join GIVE-AWAY ni..sila muntah hijau

sbb masa ni la i rasa i nyer "aset" lebih mengancam, ur face wil glowing, and ur hormone akan up & down..mind you ..my LOVE hormon alwaz UP when im preggy..heheheh

para sponsor utk adiah2nyer adelah...

KedaiGambarKami :


AiVee E-mart:


Stylobubble:

The Honeybunch Marketplace:







gambar ni ke i propose???? huuhuhuh..tuan uma cakap sekeping jer..kalu bleh collage macam ni i da buat byk da..kira sekeping gak..heheh
tp still nk citer gamba 2 dari kana adalah gamba ketika 5months preggy, dan gamba bulat tgh duduk atas krusi tu 9months preggy..heheh still shomeyl isn'it??? boleh blah

TADAAAA~~~~~~


gambar ni di ambil semasa CONFERENCE JABATAN PEGUAM NEGARA di A' FAMOSA RESORT, n masa ni i preggy 5 months..so perut xnmpk sgt..


even tgh preggy 5months, i still can butang my blazer..juz bahagian dada jer la ygxleh nk tutup..hehehe... my frens ckp muka i GLOWIN' heheh..lawak..


TARIKH MELAHIRKAN IMRAN: 11 MARCH 2009
Nama anak: MUHAMMAD ALIFF IMRAN BIN MOHD. SYAHIRAN


skang ni i pun still preggy gak..nk masuk 5months, tp blazer yg i pkai dulu da xleh nk butang yer HORROR..even polis pun duk ckp i da TOMOK!!! mencik!!!!
xnk letak gamba skang..


Catlinaflybaby Celebrates......Beautiful Mom-To-Be Contest :
Ini tarikh contest ni...so jom reramai join - 15 Okt - 30 Okt 2010(updated)

5 ulasan:

ApasH berkata...

saya tak beautiful le..malu nk join contest..huhuhuhu

ibu_Arifa berkata...

cantiknyer..good luck yer nora :)

mamanoa berkata...

apash>> u cantik la~~ u've cat-eyes..dring gitu..i loiikee~~ xperlu tunggu org ckp kita cantik, kalu u yakin diri u cantik n hubby u pun cakap u cantik itu yg penting...ehehe

min>> u xnk join ke..u letak la gambo ms u preggy arifa dulu..

~aSHa~ berkata...

good luck ye...

keje kat peguam negara ye?

mamanoa berkata...

asha..ha'ah..UNDER jabatan peguam negara..tp i cover state perak jer...hehehe..

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers