Teman tapi Mesra~~

Rabu, 3 Februari 2010

UNIVERSAL STUDIO - SINGAPORE????

aper pendapat korang pasal UNIVERSAL STUDIO - SINGAPORE ni???
aku bercadang yhn ni nk pi la..cam best jer..huhuh..
tp kalu nk pi make sure masa tu imran da bleh berjalan la..kalu x hongh nk angkut budak sekor tu..huhuhu
kengkawan yg duk selatan...sila bg komen..aderkah berbaloi untuk pergi..
ku dgr± tiket nyer berharga RM158 tuk dewasa dan RM150tuk kekanak...(so bb xkna la kan..huhuh)






4 ulasan:

ApasH berkata...

wahh..syok nye nk gi jalan jauh ni..
tapi betul.kalo nk gi baik tunggu anak bleh jalan. Senang skit. Dia pon bleh enjoy explore gak..

Nway, tgn U caner?? ok dah??

mamanoa berkata...

apash>> tgn i, da elok da..ekceli pas i cite i gi spital, sok lusa tu hubby bawak jumper doktor senior,terus dokto tu tgk tgn i, dia ckp da prominent sgt..inject steroid la...so da xsakit da...tp tgn i sopak skit la area tu,sbb effect after amik stereoid tu...
sekali jer amik..kalu i sakit gi pasni mayb i kna surgery kut..

shakeymirza berkata...

wah bes nye mma imran nak bawak imran g singapore..ayel nak jadi anak angkat mama imran la.....keke

mamanoa berkata...

ayel>> hehe..sila-sila...nnt kiter 2gede-gede dgn mama & papa ayel ekk..kiter gi gathering kat saner..huhu meriah...

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers