Teman tapi Mesra~~

Khamis, 4 Februari 2010

gathering RatuHati.com dan Susuibu.com Zon Utara

Salam dan Selamat Sejahtera, ku copy-paste dari Rozy

Saya nak ajak kawan2 semua join gathering RatuHati.com dan Susuibu.com Zon Utara.

Details seperti dibawah:-
Tempat : Taman Belia Pulau Pinang
Tarikh : 20/2/2010Masa : 9pg - hingga abiss segala urusan
Tema baju : Hijau
Menu : Potluck
Agenda:
  1. Keselamatan Anak di rumah (tertakluk pindaan oleh speaker) by hubby Hana aka ibufarish
  2. Babywearing dan cloth diapering by Shida (special topik breastfeeding while babywearing)
  3. Breastfeeding talk by Dr Balkees
  4. Drive test breastpump (sila bawak pam yg ada tuk ditest kawan2)
  5. Lucky Draw (toke lucky draw - Aishah)

so..for those org-org ipoh yg berminat..jom la..kita pakat havoc kat penang...meriahkan suasana..korang bleh refer kat blog rozy kat peta kawasan sumer..

hehe..xsabar..sbb cik somi pun sudi ikut..

14 ulasan:

Rozy berkata...

beb,
ko dok kat otel di batu feringghi..
pas acara, cun2 ja pi check in sana.
malam leh layan nite market kat situ..esok ahad balik rr ipoh..
nak aku tolong booking kan?

mamanoa berkata...

mahai dak???ok kut..tulun book tuk aku 1 mlm...tanx...nnt kalu kna bayor deposit claim kat aku balik tau...hehhe

MamaAdwanEncem berkata...

wah wah wah... nnt leh la AdwanEncem jumpe ngan Imran nnt... leh men2 bola join ngn hadiffbolat skalik...besh222

mamanoa berkata...

adwan encem!!! huhu..tu la pasai..sbb imran nk sgt jumper adwan dgn hadiff bolatt itu..imran paksa gak papa doia amik cuti...

yei!!!! tp kalu xbw pot-luck ok x???sempat ker nk bawak..

shakeymirza berkata...

selamat bergumbira ya..=)

ApasH berkata...

waahh..syoknya..x tau en.hubby bagi pergi ke idak..huhuhu

Rozy berkata...

xbawak pun xpa.. nanti tengoklaa sure banayk makanan nanti..
bawaklaa gift tuk lucky draw hehhehe

mamanoa berkata...

apash!!! jom la skali..kiter trun penang..i pun bukan nyer tau kat maner..i tgk peta tu pun pening..hhahahaah..

tp nk gak pi..da la yg kl nyer xpnah dpt pi..

ApasH berkata...

mamanoa,

samaler kita..yg kt KL sume x dpt join..Ni ade dekat skit bleh gak nk gi. Tapi itule..en.hubby ni bleh pergi ke idak. Dah tanya dia kata kalo xde hal bleh le gi.

Taman belia tu pernah sampai sekali masa F5 lu..sbb lu sekolah kt Blk Pulau, penang.

Rozy berkata...

noa,

budget hotel brapa?
aku nak riki..pastu sajes kat hang terus booking.

Rozy berkata...

srisayang apartment okay gak..
dekat dengan nite market kat batu feringghi..memang happening laa malam2...

click kat ini link

http://www.srisayangresort.com/accomodation.html

aku pernah dok situ lu...
dapoq peti ais semua ada

mamanoa berkata...

Rozy..xpa..xpa..aku booked sindri ek.aku try la kat tmp mu sajes tu..(tu pun kalu laki aku bleh delay keja dia..

tertiber laki aku kna keja ahad tu plak...

Rozy berkata...

noa,
aku tugaskan hang bawak mineral water size minyak masak besaq tu 4 botoi..aci dak?

mamanoa berkata...

Beb..ok jer..minyak masak ek..eh mineral size minyk msk..ok..NOTED!

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers