Teman tapi Mesra~~

Selasa, 17 November 2009

I BLIV I CAN FLY (free....)

AKU MAHU TERBANG...AKU MAHU TERAWANG-AWANG patut kah aku amik dope?? huhu..

I BELIEVE I CAN FLYYY.....


BILER NK cuti-cuti malaysia ni..HRMMM...ekceli we'ol da bookD flight free gi TAWAU..kitorg nk pi PULAU SIPADAN nex year..weeeeeeeeee..........cik somi nk banjer..elehh..sbb dier nk gi diving jer..org ader lesen dive kan..i ni tggu kat tepi beach jer la.. da byk kali cik somi ajak buat lesen dive ni since bercinta gi..issshkkk xkuaser aku..aku mmg seriau skit kalu msuk lam air ni..IDOK LER TEMAN..


xper..byk gi benda bleh buat kan atas beach tu nnt..
PIC KREDIT TO MR.GOOGLE

4 ulasan:

ezan berkata...

bestnya g sipadan.. sgt2 cantik ok. tp maybe to diver la kot. sebab ezan g pun dive gak. kalo xdive maybe bosan sket ko.. tp apa2 pun.. tetap best sipadan!

Mama Qaseh berkata...

Wah bestnya nk g Pulau Sipadan..
Msti tenang jer kt sna nnti kan..
Mek pic cntik2 tau bla d sana nnti

Rozy berkata...

wahhh bestnyaa memang cita2 ku nak pi sipadan and cita2 ku gak nak amik lesen dive..

mamanoa berkata...

ezan>> tu la..xpernah pi sana..xcited lbih..kna dive gak ker..saya panik la kalu kaki xjejak tanah..

Mama Qaseh>> ku perlu menenangkan ati ku yg serabut ini..

Rozy>> wahh..hang ni mmg adventure gak ekk, naik gunung sumer..ni nk dive plak..baguih hang...

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers