Teman tapi Mesra~~

Selasa, 14 Disember 2010

7 tahun da~~~~



another 10 days...counting to our 7th Anniversary..7th??? naper plak yg ke7 sedangkan kawin baru 3tahun lebih..huhuhuhuh

ni enibeseri couple..heheh 25 Disember 2003 (terpahat dalam cincin tunang aku ni..) baca bebetul yer..OFFICIALLY COUPLE..bukan kawan..kalu kawan kira tmbh lg 2-3thn..huhhuhuh ngengada x aku..bajet aku ni dulu DARA BURUAN LA...hahahaha..siap main tarik tali lg dgn laki aku...nk tp xnk.. bleh x~~hahahaah

aku da get ready ke???hmmm...bufday cik somi pun aku xbg paper..yg ni aku da xtau nk bg aper..aritu mmg la ckp nk 2+1 nyer prezzy... tgk la..aritu bg yg ni kat dia..tp aku xckp la adiah tuk aper..sajer bg jer

kali ni aku nk bg apa la plak..nk bg jam,dia br dpt prezzy dr spital dia jam-tangan mahal punyer..:(

any suggestion???

3 ulasan:

wans berkata...

ble tibe time nk bg hadiah kt en.sumi amat memeningkan sbb mcm kt laki ni xbyk pilihan..cam kite pompuan byk bende bleh bg..as my cdgn awak bg ipad tuk siDIA :D

mamanoa berkata...

wans>> IPAD ker???wah..mano nk carik duit byk tu..ampun..huhuh

sahromnasrudin berkata...

as salam ziarah..tahniah!!! semoga kasih sayang kalian terus mekar semekar kuntuman bunga di jambangan...

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers