Teman tapi Mesra~~

Khamis, 30 Disember 2010

Doin' CTG during 29weeks


Hmm..ni kes smlm la,dr subuh smpi dlm court aku duk rs mild contractn,kengkdg xtau aku contractn ke bb yg grak,sbb kjap keras sume,kjap keras 1/2
Last2 bgtau cik somi nk g spital,sbb laki aku pun ckp mmg ada contrctn,tp bb pusing pun ye gak..tp dia ckp g je check-up

Aku mengharapkn xkna VE,skali dr.adlan ckp,eh..awk nk tetbe tbranak ke..nnt lg susa,sy takt pre-mature dliver nnt
Aku xde la smpi terfikir aku tbranak awl..cek bb..ok,heartbt..ok,VE..jln aku close lg..alhmdllh..
Tp dr.suh aku bt CTG nk tgk kekerapan aku nya contrctn..hmm..da duk baring-rest ada la naik 2x contrctn aku dlm sjam tu
Tp tu smlm,arini kna cek CTG lg..xde contractn pun,tp bb sgt aktif dr smlm..hmmm..ngengado

Aku terpikir kmungkinan2 aku kna contrctn yg agk byk smlm,adakh sbb mlm tu cik somi "induce" aku..haha,cik somi ckp kmungkinan bsar,sbb ITU je la yg ble trigger dgn hebat contractn selain bf..
Hehe,alah..ada byk je lg yg ble trigger contrctn..
So...pas ni dr.pesan..GET REST,NO MORE HARD WORK! Aku DIPAKSA AMIK MC 2ari
Hmm..mcm la bleh kn,da tetiap ari aku trun naik court,duk seret beg gajah aku tu..nk rest camne je..

2 ulasan:

Huda berkata...

hehehe..suspen je kan..eh nk tnye, ipoh specialist doc ape yg best? nnti kite nk register sana..

mamanoa berkata...

Huda..gamai kat sana yg pakar O&G..ada pompuan melayu..(xsilap nama dia Dr. Sharifah) ada cina ada india..so bleh pilih la..dulu xtau ada yg Dr.perempuan yg malay, tu yg amik Dr.Adlan tu..
aritu duk carik Dr.Sharifah tp dia xder so terpaksa gi Dr.Adlan balik..tp i suka jer dgn klinik diorg..DOktor pun baik..skill pun hubby ckp "jahit diorg giler perfect & cantik" u tau la kan jahit kat maner...huhuh

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers