Teman tapi Mesra~~

Selasa, 21 Disember 2010

BATU PENGHALANG!!

Hmmm..rasa bersalah plak kalu jadi batu penghalang tuk seseorg MENGGAPAI cita-cita eceh..ayat menggapai xtahan tu~~

mlm td ms tdo cik somi bisik kat tlinga ni:

Cik Somi: mayb B xgi Persidangan Neur0sergeon tu kat Phuket..
Si isteri yg tgh mamai: naper..gi jer la..
Cik Somi: Hmm..cian kat ma, da lah tgh sarat time tu, nnt terberanak nnt...b xder plak
Si isteri yg tgh mamai: gi jer la..bile lagi bleh gi, xper..bb xkua lg time tu..pandai la org buat nnt..(psycho ekk)
Cik Somi: hmm...xper la..nnt ada jer lagi kursus tu bleh attend..mesti diorg buat lagi..

pastu trus aku rasa down ekceli lelap dlm sedey, sbb aku dgn anak-anak mcm jd batu penghalang laki aku nk jd speacilist neuro & sakit sbb perut tgh cramp & tergeliat

korang pnah rs camtu x??

Tiada ulasan:

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers