Teman tapi Mesra~~

Selasa, 2 Mac 2010

GATHERING SUSUIBU & RATU HATI GENG UTARA


Wahh...aku yg paling lmbt hapdet nih..SORRY SANGAT KENGKAWAN!!! bukan apa xder masa nk hapdet tp nk blogwalking wajib okey!! ni gambo aku curik amik melalui tag yer..dari blog & fesbuk kengkawan yang lain
k..lemme tell uols d'story mory in d'monin glory bout our gather-gather ni..heheh
20 Februari 2010 - GATHERING SUSUIBU & RATUHATI GENG UTARA
Tempat- TAMAN BELIA PULAU PINANG
  1. yg 1st bg talk about BABY-WEARING kak shidah(charantya) betul ke aku eja
  2. 2nd sweet-talker is hubby aishah-MEGAHASZ..heheh weii..betulkan??? err..hubby dia keja spital ekk..heheh kita serupaaaa~~~~
  3. 3rd yang bg talk is DR.Balqees..hmm sgt-sgt berguna input-input yg diberi..sheera tggu anas cukup 1thn pastu bleh try FRESH MILK ok..(side dishes si anas..)



ni antaraGENG KECOHkengkawan yg agak close di alam-maya dan di dunia nyata..heheheeh
  1. yg tudung hijau tu fatimah, i pagi TIM anaknyer nama Khalish (ko bg anak ko mkn apa??awat lg besar dr anak aku??) dia EX-MATE UIA,merangkap teman seperguruan silat(kitorg TENAGA PENGAJAR SILAT CEKAK USTAZ HANAFI) ekceli sominyer pun EX-MATE UIA gak..dan bekas kitorg nyer TENAGA PENGAJAR gak..hehe.cikgu...:)
  2. X-dilupakan MIN & anaknyer arifa which is so~~gorgeous & tomey
  3. kak Sara(three OWLETS) - which is imran sgt suker main dgn anak kak sara i.e. YAYA,& Kak Sara buat macaroni sgt sedap dia claim main campak-campak jer..MUSTAHIL..musti ader secret recepi she put on it


yg ni plak..gamba² lambak setelah kami dikumpulkan..ramai gak..ni xmasuk hubby memasing yg bg supporter to their wife ok... sheera dgn min da balik awal kut..tu yg xder gambo dier tu...
cuaca OK..xhujan.tp sebab skang ni musim panas..so memasing mmg berpeluh la gak..anak rini-rini siap da buat TIGER SHOW tggl baju da, yg budak² lain da asik merengek kat mommies memasing nk gi swimming..heheh..
seronok..best..gembira..dpt adiah.dpt jumper rakan² SI & RHeven i jarang masuk RH
niat di hati nak sangat jumpa si ROZY a.k.a. ummi si hadiff bolatt, dgn lin mak si adwan encem..hmm xdak rezki nmpaknyer..xper next time BEB!!! there'll be nex time for us~~~
musti korang cam pelik awat aku duk pi ceduk amik gamba org lain, aku xbawak camera ker??
err~~ado...ado...makcik ado bawak camera..tp tu lah..guno vedio-cam..manyak sgt wayar ekk..xkuaso makcik nk upload..laptop kat uma plak buat hal..adooo~yaiii~~ SABAR YO LAA~~
P/S:
  • err~~ ader sesaper rakan SI @ RH Utara yang dapat invitation Peer Counselor North Region???
  • errr~~ader org ckp aku sexy ms gathering aritu..mak seksa ke seksi nyah?? rasa baju da tutup sumer da..hmmm~~~

3 ulasan:

MamaAdwanEncem berkata...

huhh... dengki2... huhuhuuuu

Ammi Sara berkata...

hehehe..
mekacih puji macaroni kak sara. ada kut resepi dia, penah catit dl, tp bahan canggih manggih sgt so oter cara sendirik la, ape yg ada kat umah. next time if mamanoa rasa mesti lain pulak. haha! (rasa yg sepatutnya mesti lg sedap dr yg kak sara punye)

yaya dr dl smpi skrg ada je budak cute mute suka kat dia, ape ilmu dia pki ntah...*wink*

ibu_arifa berkata...

hoo..lambat betul mu update citer nih.. aku dan family balik awal, xsempat na salam2 laga2 pipi dgn mu aritu..hubby mu bgtau mu gi solat time tu..anak dara ku dah menangis ketidak selsaan dah time tu..sori tak sempat nk tunggu..

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers