Teman tapi Mesra~~

Isnin, 8 Mac 2010

1 YEAR !!!!!


WAHH~~~another 3days more..then my journey as breast-feeding mommy complete!! maksud aku untuk setahun pertama la hehehe..yeii..yeii~~ hehe xmer gi tarikh keramat 11 march 2010 genap la 1 tahun usia penyusuan imran..which is fully mama's milk!!
AND~~~~ genap la usia imran 1 YEAR!!!! hik-hik..xsangka..mcm baru jer aku dgn perut memboyotsexy jenjalan kat sopin complex..heheh
siap td ader sorg loyer (after 1uear jumper balik) bleh xpercaya aku da ader anak sorg..wah!!! muker aku ader rupa anak dara lagi ker?? hahaha ,manyak pelasan r ini olang!!

  • berat imran??err~~ aku rasa adalah dlm 8 kilo tu pun kalu naik la...skit nyer susa nk mkn
  • tggi imran??ha..da setengah badan aku..kalu menyusu atas pangku da terkeluar smpi gear la kalu dlm keta la..

ngeh~~~ngeh~~ thn ni gak aku dpt keta baru aku cik somi aku ckp nama keta jer nama aku, tp bayor nyer dia yg lebih heee..xkisah..janji keta ni nama aku..ahaks!!jgn mara r~~~

tgk la..bapak dgn anak duk interprame kat keta baru..beria papa imran pakai baju FORTE,beg FORTE,ALA...CAP FORTE xpakai pun.. those yg listing 500 terawal bli keta ni dapat adiah~~jgn xtau..pewangi keta pun bli yg waner merah nyer..hahhahlaki saper tu??

hmm..da nk beralih bulan ni imran pun mesti ader ragam..demam+selsema+batuk dak ni..demam² pun pi uma org kawin yg sbela tu gamba dia da sihat demam, yei..!! suker lebih sbb da 3 mlm aku xtido jg imran hmm harap kan papa imran..1-2 mlm jer la ok ader tlg jg..masuk mlm ke3 akutendangpanggil pun bleh buat muka xpuas ati kejut dia tdo..CISSS!!! ini bleh mencetuskan perang dunia ke-3!!

gamba ni latest..last weekend, kitorg tru uma atok & grandma imran kat BANDAR PINGGIRAN SUBANG,heheh..aku amik kesempatan..uma atok dia da dkat dgn IKEA so..berjalan je la..xder gambo pun..tu jer la gambo imran berposing dgn topi kat IKEA..ader la 2-3 brg aku rembat..tp cik somi bayor yer~

imran skang koje dia pas naik katil,trun katil..itu jer la..aku da mls nk pegang da..lantak la kalu jatuh pun..tp skill anak aku baik punyer..xjatuh pun

hmm rabu ni stat cuti..nk pi anta keta servis nk gi memajer kan diri

hehe..dapat baucer free tuk COLOUR LIGHT FACE FIRMING,BODY FIRMING TREATMENT & BODY WHITENINGello,makcik ni bukannyer berkarat okay. eheh~~ biler lagi nk memanjer kan diri..benda free amik jer..

hmm..tu jer la.. citer aku ni..k nk siap amik cik somi, dia kna balik awal,sbb pas magrib kena masuk spital balik..tinggal la aku dgn imran terkontang-kanting kat uma..tgh mlm kang baru la laki aku balik..hmmm~~ so saper anak-anak dara yg bercadang nk kawin dgn dokto..pk bebetul..ko asik kena tggl selalu jer nnt hahhhaaah




7 ulasan:

AshAnas berkata...

waa, beshnye dh nk complete bf journey... happy 1 year lil cutest imran...

Ammi Sara berkata...

wah wah wah, tahniah! dah dkt setahun ek fully bf imran, imran pun dah besaq lepas ni nk dpt adik lak, hehe..

boleh caya ape mama imran anak dara lg, cun melecun lg! ammi sara dah beranak 3 ni pun ada org ingat student degree single mingle g2,(kalo x bawa bala tentera 3 heroes tu le) hahaha..

ape2 pun teruskan bf imran smpi bila2 pun, smpi 5thn pun takpe asal kita happy, :p :D

Rozy berkata...

wahhh ni kes khatam cita satu minggu nih...

mamanoa berkata...

Sheera..hehe,alhmdllh..xpe anas pun dpt nnt
Kak sara..xleh challenge akk,kna menuntut dgn akk ni,bab jg anak,msk,dgn jg bdn..yaya sgt best!
Rozy..tu namanye pmalas..3+1

ibu_arifa berkata...

tahniah dah genap 1 tahun BF..dan selamat ulangtahun Imran.. semoga sentiasa sihat dan selamat yer..muahhh.

amboi..g memanjakan diri yer..ni yg haku jeles nih..pasni 'bercahaya/berkilau' lah mamanoa !!

~farahsyeefa~ berkata...

tahniah ye :)

ibu emy efy eqy berkata...

tahniah siti nora...

akhirnya berjaya juga menyusukan imran selama 1 tahun dgn susu sendiri.

semoga imran menjadi anak yang soleh berkat susu ibu yang mengalir dalam badanMU...

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers