Teman tapi Mesra~~

Isnin, 15 Mac 2010

KEHILANGANKU~~

WAHH!!! tajuk xhengat nyer!! bukan aper..seminggu aku hilang di alam-maya ni kan..mcm-mcm jadi..11 mac a.k.a bufday anak aku imran aku balik melaka (by train ok!!) berdua jer..laki aku xpat cuti awal..balik sbb nk get ready aqiqah imran..hmm..poning gak palo ni mikir kan banyak bondo..

alhamdulillah..segalanya da selesai..tanpa sebarang hutang-piutang..hehehe ni baru aqiqah da pancit..ko kawin nnt imran ntah camno agak ekk ko kawin nnt imran ko buek catering..buek kat hotel!! xkoso mama nk masak tuk ko doh!! xper masa tu anak aku da jadi engineer duit da byk..ahaks!!!

8.00am at terminal tampin..waitin' for my lil sis a.k.a. acik bakya in d' mornin glory..huhu..juz 2 of us..no papa around papa work!!
bufday boy..celebrate his 1st bufday in d'train..sleep like a baby..duh~~ cian my lil imran..sory..supposed it gonna be ur best day..but~~so sorry sayang..
but still..u my "encem-lil cute-notty-clever-gudboy-honey-bum sugar-plum"..eventho u alwiz showin ur tantrum ..include me..abis sumer org dia gigit,hentak paler la.. xper..mama maafkan imran..why?? bcoz u 1 year oredi..u like to show-off ur feeling..heheheget attention la mama

n these is da pic of diantara "ORANG KUAT" during my aqiqah-feast..my bro & sis YG PENTING SEKALI TUK ADIK AKU ECA & HUBBY a.k.a. A.DIN tima kasih sbb buat sumer ni tuk imran..my aunts..my kezens..sumer la..thank you so much!! bodi budi korang mmg aku xleh balas..korang mmg MARBELES!! patut aku amik lg gamba org yg tgh memasak..the food is so yummy marbeles!! thumbs up to those CHEF..hahahah, tp sorry..busy la..smpi kezen laki aku ingat aku xmandi lagi.. cis!!!!

this is THE FACE who are waitin for his papa to come..mana papa ni.. bgn tdo jer PAPA!! cian dier..2 ari tdo papa xde kat sebelah...mama pun sedey papa xder kat sbelah..



erkk..aku still xpaham naper adik ipar aku ni suker tgkp gambo sendiri..adakah mereka OBSES OWN PIC???hahaha jgn mara~~nnt kena jual~~

ni baru skit..lum tgk yg lain..ader muntah hijau korg nnt..perhatian yer..sesaper rasa nk offer adik bujang memasing bleh..sila-sila..diorg ni single lagi..kalu ada pun cinta monyet jer.. xgitu ida??hahahah~~

ni plak..gambo kezen hubby aku..dier bertunang jgn xtau tunang dia very the macho & hensem!! mcm pelakon-model pun ader...keja pun mantap..FITNESS TRAINER tu...

korg tgk jer la org gilerkentang gambo interprame kat pelamin..eksep!! ku dgn laki ku..eceh..lagak manja² gitu..kiss skit B!! hahhaahmuntah hijau~~

p/s: entry aku sejak akhir-akhir ni entry bergambo jer..nk bercerita ngadap buat karangan aku xder masa plak..hmm~~



5 ulasan:

Asz berkata...

happy birthday lil imran ... may love, happiness & health always be yours ... kisses from aunty asz .. mmuahhhh!!!

izzahazfar berkata...

Hp bisday lil imran...jap je dah besor anak kita kan noa...

zah baru baca komen...zah ada satu lagi blog izzahazfar.blogspot.com

yang tu lama sikit..yg noa komen tu just list kawan2 zah jer..

org melaka yek?.....best tak naik train...?

mamanoa berkata...

asz>> hehe tanx aunty Asz..imran wish ammar get-well soon..GO AMMAR GO!!!

izza>>oo..la...list kawan jer ke..hahahah..nama org melaka,tp uma nyer sebelah N9,so tekak nyer..dgn bahasanyer sumer N9..msk lomak cili api..heheh

ApasH berkata...

Happy 1 year old Imran..

travel berdua je?? berani..saya blom berani travel berdua je ngn Qaseh lagik

ibu_arifa berkata...

hohoho.. balik melaka ber2 jer..sangatlah berani + gigih mu membawa anak + bag2 lagi..+ nk menyusu on the way lagi..tabik makcik!

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers