Teman tapi Mesra~~

Khamis, 18 Mac 2010

BEWARE!!!

juz now..!!
ada sumbody(suara alala pak indon) kol aku ckp dia dari power-root NESTLE..ckp aku mnang RM7000!!
n nk anta duit thru account bank, pastu i smell sumthing fishy sbb dia mintak no.acc aku..MANA ADA POWER-ROOT bawah NESTLE!!! pastu aku bgtau org tu..sorry sy xpernah amik mana-mana brg power-root(in-fact xpenah mkn... pun) n aku xpnah anta apa-apa contest pun(KECUALI PETRONAS CONTEST)..trus dia ltak fon..
CIBAI KAN???!!!
so..korang..jgn sesuker suki percaya yg korang menang contest UNLESS korang mmg bebetul anta peraduan tu..tp diorg xkan kol tanya no.acc yer..kalu ada org tanya no.acc jgn layan caller tu...
SELAMAT DUIT AKU..

8 ulasan:

sahromnasrudin berkata...

dh byk kali kne..org otak mereng je yg percaya kan mende tue..huhuhuh..muntah darah kuning muda pun sy tak caye tau...huhuh

mama uzma berkata...

iena pun penah kena...
dpt msg la apa la...trus je iena buang..takutnya klu tersilap langkah....

mamanoa berkata...

carum>> hmm tu la..benda-benda camni jgn la teruja sgt..xder nyer org nk bg duit ribu-ribu kat kita...kecuali la kan mmg masuk contest..

iena>> msg pun akak dpt gak dulu..p bolayan jer..

Hazu~ berkata...

saya pun ada dapat, tapi dia tak minta no acc, dia suruh datang collect hadiah kat certain shopping complex. dah beberapa kali penah dapat tapi malas nak pegi. dah la yang jauh pula tu.

nanti kalau pegi mesti dia promote barang dia, suruh beli dulu baru boleh dapat voucher yang dia nak bagi tu. dulu ayah pun banyak kali dapat benda macam ni..

:: m.u.n.i.r.a :: berkata...

alaaa ko mintak no ic diorang..then bila diorg ty..ckp n bg kat polis hehehe..aku pernah wat gitu

ibu_arifa berkata...

bahayanyer,,,rajin plak diorg call yer

Luth Textile berkata...

ye .. betul lah tu..
sy telefon lepas tu record perbualan kami dlm fon..

kinna berkata...

aku baru kene..tp bukan menang adiah ape la..cuma pasal voucer. dah uat aduan dlm the star dan kt NCCC. ni entry aku
http://kinna-kayrie.blogspot.com/2010/03/slimming-sanctuary-free-voucher.html

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers