Teman tapi Mesra~~

Rabu, 24 Mac 2010

GIGI OH GIGI..~~

kali ni aku nk citer psl GIGI!! tgk..anak aku cukup pandai berus gigiguna berus papanyer..



hehe..mama mau up-date progress gigi my lil'imran...waa~~ gigi suda byk..bln ni jer tumbh sklai 2 gigi, n skang pantang nk gigit jer kojer nyer..cukuppantang marah kalu kita amik dari tgn diabenda yg xsepatutnya masuk mulut dia benda yg dia suka..mcm fon,kunci keta & etc

skang ni kalu ikut chart da ada:
  • 4central incisor (up & down) - yg ni ms imran 9-10bln da stat tumbh
  • baru nk naik 2 lateral incisor
gigit ni***e aku..jgn citer la..everyday aku kena..time dia terlelap pun dia bleh buat..mcm main tarik getah jer dia buat..mmg aku byk aksiMAK TIRI gak la dgn imran..(pastu minta maaf blk,sayu tgk muka anak tdo,siap gosok tmp kenacubit lepuk)
kengkadang tu aku rasa mcm da luka jersbb everytime dia suck nip*** aku perit tp aku still bleh thn lg la..
pasal mkn plak..(still memilih kalu mkn nasi)agak susa la nk mkn..tp suka benda yg alala keropok..aku bg cococcrunchfevret mama& imran pun mkn..biskut tiger pun dia ok jer..nasi???hmm...kalu dpt mkn 10 suap adalah 1 kejayaan bg imran...

see!!! my son..skang ni aksi dia kalu teruja buat mcm ni..ekceli dgn mata & ekspresi dirimu lagi kalu nangis pun buat mulut camni..skang ni dia pndai buat-buat nangis very d'notty boy!!!

sajer la tu nk tunjuk gg dia..MAMA PUN ADA LA!!!

1 ulasan:

Huda berkata...

bagus2..itu tandanya dia sihat :) gigi bnyk2 tumbuh kenela gosok slalu :) same cam husna, yg atas tgh nk tunjuk muka tu :)

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers