Teman tapi Mesra~~

Rabu, 6 Januari 2010

TAKZIAH BUAT UMMI HARRIS

takziah untuk ummi harris..menangis saya baca entry dia..ummi haris mengalami kemalangan..anaknya harris tercampak, mnungkin meninggal di tempat kejadian, kematian disebabkan kecederaan kepala dan pendarahan dalam otak (severe head injury with intracranial bleeding).

AL-FATIHAH untuk arwah harris...~~~

Saya selalu dpt file yg berkaitan kemalangan jalan-raya.macam² jenis bentuk kemalangan..dan kecedaraan..yg berlipat badan..yg putus kepala..yg hancur muka..sumer saya da tgk(da xder perasaan dan tgk mayat) ada gak yg di sebabkan kecederaan kepala dan pendarahan dalam otak (severe head injury with intracranial bleeding)..tp sy blum lagi pernah dapat kematian seorang bayi disebabkan kemalangan..NAUZUBILLAH...xsanggup rasanya nk minit file tu..even dapat tgk file budak kena buang..mati sebab lemas tu ada la..tp bila saya tgk file mcm tu saya jadi emosi sgt²...saya jadi sedey sgt²..

kalu kes dera saya jadi marah sgt² sampaikan saya berazam kalu saya ada jumpa parents yg dera anak dia lam court saya, saya akan kerjakan dia secukupnya Allah Maha Kuasa, masih belum ada lagi manusia jenis tu saya jumpa di Court saya...

DUNIA~~ KITA HARUS REDHA DENGAN QADA'& QADAR NYA...

2 ulasan:

fiza berkata...

Sedih lah klo dgr citer pasal kematian bayi ni. Berani ko tgk gambo² mcm tu, aku trus delete jer ☺☺☺

mamanoa berkata...

fiza..aku nk delete camner..da diorg tgkp gamba ltak skali dlm file, sbb aku kna decide nk tuduh atau x orang tu..aku kna tgk gamba post mortem sumer..nk buat rujukan..

hati kna kering..tp kalu pasal bb hati aku layu beb..layu!!!

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers