Teman tapi Mesra~~

Rabu, 20 Januari 2010

KENNY ROGERS!!! N9!!! APO CITO....

last weekend..my hubby ajak pi sopin..huh!!! xder maknernyer..ajak jer sopin...tp duit i gak guna..berhabis beli brg uma dkat RM400 gak la... so..berseronok la kami ke JJtu jer yg cam best kut kat ipoh ni) lihat...ku bergayer dgn tudung baru ku..huhhu..(murah ajork...)

selepas penat menghabiskan duit gaji bersopin..cik somi dgnpaksa rela nyer rela hati mengoffer tuk banjer dinner..huhuhu(dia ckp kalu nk dier banjer aku kna pilih tempat..kalu dia pilih tmp aku kna banjer..) hohoh..no way..!!!
terus ku memilih untuk makan di Kenny Rogers Roasters..KRR (ekceli baru jer mkn aritu dgn adik ipar..tp xbgtau pun kat cik somi..huhuhh~~) dia ingat aku nk amik secret recepi..tp tekak aku da BUHSAN dengan SR ni..xder la best maner pun..kalu teringin jer..

ni anak bujang aku sorang yg xreti duk diam..(ekceli da ngantuk..)berpusing-pusing duk lam baby-seat tu..adusss...xsenang mkn aku..nasib licin gak sumer benda...

aper????gambo makanan???hohoh..aku ni mmg kurang gemau nk tunjuk aper aku mkn..takut org ckp aku ni pelahap!! aku mmg suker KRR..tp laki aku kureng skit la..dia tekak melayu..

ni plak di saat berdua-duan dgn anak dirumah, tuk tatapan sumer.. sbb cik somi bekerja ari weekend:( korang jgn gelak plak tgk aku MEWARNA gambo aku sindrik..OBSCENE PICTURE ok!!! kater nk pikat ati laki kan..kat uma aku mak mertua xder..so pkai aper suker la..
hmm..kojo byk ni..edan sebonar eikk ador cadangan nk nulih dalam blog ni haa...tp kalu buleh sumo penulisan dalam blog ni dlm bhaso nogori smilan..kek korang buleh paham la kan..kalu aekau xpaham² gak..cubo-cubo la bukak kamus bhaso UJANG tu..biasokan lah dongan ghontak munyik ek..edan ni pun da mulo lupo bhaso sindri..sobab tu la nk APLIKASI balik bhaso N9 ni..sobab tiap kali balik yo kampung, sumo menyakat edan yo bhaso munyik orang jawo ckp nogori.. alaaaaaaaaaaahaiii..kocik ati....

3 ulasan:

MamaAdwanEncem berkata...

heheh ekau nak cakap nogori yo.. cian ekau kono perli ngan famili kek kg... hehehe...

kim salam yo kek budak kocik ekau tu ek... muah2 skit kek dio gak yo...

Huda berkata...

hehe..best saje jln2..KRR, sy pun minat sgt..dapat ayam dia yg sedap tu :)

mamanoa berkata...

Linda- gitu lah nampak eik,da lamo bonar xbcakap nogori...buek malu zo nk ngaku buleih ckp n9

Huda-boto la..ayam dia mmg sodap,juicy..

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers