Teman tapi Mesra~~

Khamis, 21 Mei 2009

MULUT LONGKANG!!!

HMM...
kali ni nk citer psl org yg mulut longkang...kijer kat tmp yg profesional ppl gather..tp ko...bersikap mcm org yg xblaja tggi xder otak..hmmm..bebaru ni aku ader buat silap skit kat court..luper tender evidence...nasib la aku xlpaskan abis lg aku nyer saksi..esoknyer namer aku diorg jaja..DPP xreti buat keja..

adusss..punyer gamai loyer yg buat silap..namer aku jugak yg dicanang..baik jgn jd jurubahasa..jd paparazzi jerr...mcm xder keja lain!!

biasa la..im still new in this criminal field ni kan...suppose xsumer benda bleh trus igt..ni stakat xtender brg kes..da jd mulut longkang memasing,benda yg bleh rectify diorg buat mcm kes aku da nk kna buang...aper...la...

aku bernasib baik kengkawan opis jnis back-up..(xtau la blakang camner)tp so far aku tau diorg back-up aku..siap pesan jgn smpi boss tau..dediam jer..

hmm...tensen dgn perangai manusia ni...salah org beria canang..1 bidang pun nk tikam belakang..


Ya Allah..ampuni lah dosa ku, suamiku dan dosa kedua ibu bapa ku..juga tempatkanlah mereka di kalangan orang² yg beriman, redhakanlah setiap amalan kami..AMINNN...

2 ulasan:

Haslinda berkata...

erm..besa la mulut longkang ni bersepah2..kdg2 klu time kita silap skit..suka pebesarkan..klu dpa buat salah lg besaq..pandai2 lak cover

mamanoa berkata...

tu la pasal...

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers