Teman tapi Mesra~~

Jumaat, 15 Mei 2009

Bergaya dengan New RS...

PAndangLAh...LihAtLAh...NEW RS ku yang Comey..dan menArik Sekaaaaaliiii.....huhuhuu(sambil nyanyi lagu zaman P.RAmlee...)


@@imran da ader new ring sling..yeiii....yeiii, xsabar mama nk pkai n nk tgkp gambo dgn RS ni..huuh,excited nk bli n pkai..puas cari kat midvali(sbb dlu husband prasan arge die murah dlm rm 70 jer..lani gi balik tmp yg sama da jadi RM149!!!!! giler mahal..!!!cekik darah kedai tu,nasib si maryaa ader juai gak..ugugugug.TOMEY kan RS ni..huuuh..puji diri sendiri..xtau plak RS ni tgh sold-out skang..maryaa la bgtau..nk order yg tu..yg tu da jual,nk order yg ni..yg ni da org tempah...nasib ader yg beata ni...jadi lah...tomey gak...

**ini lah cubaan kali pertama aku nk pkai RS gi shopping..uhhuhu,hubby at 1st tanyer nk bawak stroller ker..aku dgn CONDIFENT berkata.."xpayah la b...da ader rs ni..." huhuhu...cuak gak takut imran xselesa jer..

**so far memuler 'sumbat' imran lam RS ni..dier ok lagi..(tgh tido..bleh la ckp ok..huuhu)



aku berposing di sebelah pasu mak mertua ku...b4 nk gi tesco ipoh...




sampai jer lat tesco da start photo-shoot...buat donno jer org pandang..hahahaha perasan model RS gitu....(maryaa..take note ekk my style..huaaaaahuaaaaaaa..




ni hubby yg amik gamba..dier suh posing gedik skit..dier ckp kalu mnang dapat adiah dr maryaaaaa..yeeeiiii!!!!!
perasan x org belakang tu duk pandang kitorg pelik..duk tinjau kitorg kendong aper la..hahaha





so far imran tgh tido lagi,imran tdo xpkai buaian..so dier sukar nk adjust paler dier lagi..slalu tido terbongkang luas jer..huuhh



dalam keta..imran da sta nk kuarkan tgn dier..(nk bebas nyer pasal..aku kuarkan bdn dier separuh..




sampai jer uma amik gambo lagi..tuk contest MAryaa tuh...huhuhu
WHY I CHOSED RS...:
  • actually guna RS ni mmg memudahkan nk shopping..nk mkn..infact aku bleh menyusukn imran smbil berjalan..direct BF tuh...!!
  • RS mmg bergaya...eventhough org kater cam indon carry anak dier...tp my sedara mara ckp aku bwk ank SEMPOIIII JERRRR....huhuhuu
  • dlm keta..ez...kalu nk tdo xragu2 lepas tgn..nk manjer2 ngan hubby pun ok jer...kalu x..perhatian asik kat imran jer...daaaaaaaaaa
  • no need 2carry big stroller around...bulky..da besar nnt br ltak lam stroller..huhhu
  • bonding antara ibu n ank...bertambah...

WHY I BOUGHT IT FROM MARYAA..:

  • sbb..dier member susuibu...n i slalu bli brg kat maryaa..cooler bag...CD..NICE PRICE..NICE BARGAIN..N CUTE PRESENT I GOT!!!
  • BCOZ AKU SUKER TLG ORG MLAYU..KALU BUKAN KITER SAPER LG NK TLG BANGSA SENDIRI...UHUUHU
  • service maryaa..MANTOOOPPPP...cepat n bleh dipercayai...
kain yg ter julur keluar tuh aku buat tutup bahu,hubby ckp kalu org xprasan diorg igt aku pkai selendang memalam...hhuhuh..n hubby pun admit its ez sbb xyah nk bwk stroller sgt, sbb imran still tecit lg,so dia mostly nk berdukung jer..duk lam stroller pun xsmpi 15mnit da kna angkat blk..
memuler hubby takut aku lenguh pegang imran jer...skali dier tgk aku ok jer..selamber jer amik brg sumer so dier ckp next time dier plak nk cuba pkai..huhhuhu..
masuk jer tesco sumer org pndg pelik..smpi pak guard yg jg pagar tesco pun nk tinjau..takut aku bawak karung nk curik brg kut...elllo........daaaa
kat ipoh ni susa la nk tgk org pkai RS ni..kat kl lain la..yg pkai alala camni ader jer kat ipoh ni..infact diorgnyer lg tradisional.maid2 indon..org2 asli kat sini mmg bawak anak diorg guner kain kendong camni...tp diorg guna kain batik lepas jer..lg selamber...murah pun murah kos dia...huhuhuhu
Maryaa..hopefully i can get higher vote la ekkk..huhuhuu xsabar nk tgk gamba kuar blog Maryaa

Ya Allah..ampuni lah dosa ku, suamiku dan dosa kedua ibu bapa ku..juga tempatkanlah mereka di kalangan orang² yg beriman, redhakanlah setiap amalan kami..AMINNN...

5 ulasan:

Yatie berkata...

Good Luck Beb!!!!

ku pun sejak ada RS jln tak bwk stroller dh..heheheh

MUNIRA berkata...

nora....
akhirnya..ku sudah jumpa kawanku yang berblogging nih!aku dok intai tiap2 ari tak jumpa2 pun ;) wes..i pollow u ;) dah add da ko dlm mom's list ;)
cantik ring sling tu..aku beli pouch je dulu!
ring sling coming soon ar..
meh kite bercd pula ya..
(wakakaka aku aktif berbaby wearing skang nih!)

My Prince Diary berkata...

Hot mama!and d cutie baby!hope u cud win d contest.fantastic body,sweetest smile n adorable son of urs.xoxo

maryaaa berkata...

congratulations on your winning!

nadnye berkata...

Congrat's.. yea..

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers