Teman tapi Mesra~~

Jumaat, 22 Mei 2009

HmMHmmhhmmHm...

HmmHmHmM...(kombang idung ku ini..) hahaaha

buan aper baru kjap td ader sorg hamba Allah kat opis aku ni puji aku..huhuhuh, ni apa yg dia ckp la kan...
"PUAN..SAYA NK CKP NI IKHLAS TAU PUAN..PUAN LEPAS ADA ANAK NI MUKER PUAN NMPK LAIN..NMPK ORG KATER BERSERI LAGI.."
huuuuhuh...aku dgn muker caya x caya "NI PUJI KER PERLI NI..??" -"XPUAN SAYA IKHLAS.."- "KO NK PINJAM DUIT EKK.." - "XPUAN..SAYA CAKAP BETUL NI.."
huhuhu.dulu masa ngandung memb ckp muker aku glowing..(Glow In D'Dark..ahakss) bukan ker pas beranak muker kembali seperti sedia kala..(tu pun kalu dpt balik figure yg asal..) aku muker pnat xckup tdo ada la.kekadang xpaham mata org ni..haaahaha

org da puji kan...terima jer la.uhuhhuh..riak sungguh aku!!!
Beauty is subjective...



Ya Allah..ampuni lah dosa ku, suamiku dan dosa kedua ibu bapa ku..juga tempatkanlah mereka di kalangan orang² yg beriman, redhakanlah setiap amalan kami..AMINNN...

3 ulasan:

MUNIRA berkata...

noa..ko mmg shantek ya ;) (hehhehe ni puji mmg tak ikhlas hehehe)
wes,tahniah ye..monang jugak ko dalam pertandingan RS tu ye...dapat no2 lagik!
psst..sape supporter ko yang undi through email tu ye ? :)

mamanoa berkata...

hahaa..kalu ko nk tau..aku sindri yg vote tuk aku..hahhaha
aku guna email laki aku..aku guner email adik aku..aku antar sindri...hahahahah..jahat x!!!

arin berkata...

vote diri sndiri.. comel lah! haha..

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers