Teman tapi Mesra~~

Selasa, 14 Jun 2011

Layan Suami Macam Pelacur(petikan dr Pn.Nowa)

KUALA LUMPUR: Seorang isteri mesti patuh dan melayan suami seperti ‘pelacur kelas pertama’ bagi memastikan pasangan mereka tidak terjebak dalam pelbagai gejala tidak sihat, termasuk mencari hiburan di luar, keganasan rumah tangga dan pembuangan bayi.Malah, kegagalan isteri melayan kehendak seks suami adalah antara punca utama kegagalan rumah tangga apabila pasangan mereka sebaliknya beralih kepada teman wanita, perempuan simpanan serta pelacur bagi mendapatkan kepuasan itu. Peringatan itu disuarakan Naib Presiden Kelab Isteri Taat yang baru ditubuhkan di negara ini, Dr Rohaya Mohamed.

korang sumer CONFIRM tau pasal citer ni kan??

ekceli dr mula news ni kua aku teringin nk bersuara ttg apa yg aku rasa..aku..COMPLETELY BERSETUJU dengan apa yg Dr. Rohana sarankan...SERIES!!! aku tahu ramai isteri-isteri..wanita-wanita..ibu-ibu yg melenting dgn kenyataan ni..
bagi aku..ni PENDAPAT AKU SENDIRI..those yg melenting mmg TAK BERFIKIRAN TERBUKA..ilmu setakat TEORI..ilmu setakat YES/NO, HARAM/HALAL, PELACUR/ISTERI...

naper aku ckp camtu..snang citer..sbb aku xpandai nk bercerita korang baca si nowa ni nyer entry..aper yg dia luahkan AMATLAH aku bersetuju sekali..

banyak perkara yg pada aku, kita kena tahu ASAL perkara tu..HUKUM melakukan perkara tu..& SEBAB kenapa HUKUM jatuh keatas perkara itu...ada x pendapat lain berkenaan perkara tu..pendapat tu diterima pakai @ x??apa dalil or bukti berdasarkan pendapat tu..melanggar HUKUM SYARIAT ke??

bila hal somi isteri ni..pada aku yg HARAM tetap HARAM..yg HALAL tetap HALAL..tp apa yg dimaksudkan dr kenyataan Dr. Rohana pada aku bukan sesuatu perkara yg HARAM..@ MELANGGAR SYARIAT..

Part mana yg korg rasa XPATUT bagi "Seorang isteri mesti patuh dan melayan suami seperti ‘pelacur kelas pertama’ "

ni diantara contoh..(err..tp jgn la tonjol aurat kat org lua yer..utk laki sindri xper)

CER CITER..CER CITER..bg ler komen melampau pun xper, aku xkisah nyer....

2 ulasan:

*Miss Geli^ berkata...

terima kasih

Tanpa Nama berkata...

terpulang pd masing2...y benonye pelacur 2 bukan ade mende pun...same je dgn hak demeh 2...tp layanan die 2 y wat lelaki haus jd ketagih...tpnye...die punye skil ade taboo (bg sstengahlaa) la sket....heh

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers