Teman tapi Mesra~~

Isnin, 13 Jun 2011

Arsenal v. Malaysia



huhuh..x-sabar makcik!!
yer~~aku tau ni citer lamer..tp aku nk citer gak..sebulan dr sekarang i.e.13/7/2011..kitorg akn tgk  ARSENAL v. MALAYSIA!!!!!! kat aner?? Bukit jalil la kan..

my sweet-n-sour hubby dpt tau jer psl benda ni terus esok nyer booked tiket(dr kawan dia which also KIPAS-SUSA-NK-MATI-M'SIAN team arsenal ni..they called themself GOONERS..which sesaper antara mereka ada ank kecik trus consider LIL'GOON n those yg ader bini/awek plak consider sbagai Miss/Mrs Goon samada ko suker @ x hahahaah...

Cik Somiku yg sweet-n-sour ni sanggup berhabis gak la..bli tiket awal-awal sbb nk kejarkn pas nk tgk diorg training on 12/7/2011 ┌ (˘⌣˘) ┐aku xder la heran sgt pun..tp teruja sbb nk gak masuk stadium tgk MY HUBBY'S TEAM beraksi kan..nk teman dia tgk bola, sekali-sekala tu bleh la..kalu pkul 3-4am tu...idok ler teman~~

xper B..la ni kiter tgk diorg lawan kat M'sia..nnt kiter pi Emirates kiter tgk kat sana ekk..tp travelling-hotel-makan sumer B banjer ekk kira nex-nex-nex honeymoon kiter anak-beranak...heheheeh

xsuker gambo ni sbb aku nmpk "GEM" bila dada da bertuar saiz ni terus sumer nmpk kembang xsedar diri kan aku??hahaah~


P/s: shhh~~jgn bgtau org aku tgk ms waktu keja..(aku amik la cuti) hehhehe

Tiada ulasan:

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers