Teman tapi Mesra~~

Selasa, 28 Jun 2011

ARGHHH!! IM OVER-SUPPLY!!!

ini sekadar gambar hiasan(gambar ms tgh cuti 90ari) skang atas bawah fridge da penuh susu

Saper la yang xsuka kalu banyak susu kan..syukur Alhamdulillah..aku DIKURNIAKAN dengan susu melimpah-ruah..suka..syukur..tp tulah..sbb da tau camne nk free mind-xstress sumer..aku jd over supply..

Sudah 3x baju kerja disimbahi susu....ARGHH!!! ni kes ralat xsedar da penuh..
aduss..down-supply salah..over-supply pun haru gak..

paling best kejadian sbb over supply, tgh nk packing susu dlm pastik-bag bleh tumpah plak 7oz dekat meja keja & habis basah lencun baju keja aku...terpaksa balik tuka..nasib la org opis nk ckp apa..

p/s:bukan salahkn diri sbb over supply, tp lebih salahkan diri sendiri sbb LEKA-RALAT-XALERT, so aku yg rugi..

5 ulasan:

NuRuL DhiA berkata...

ape lagi beb, sambar DF la, sayang susu2 itew

Mama Shinta Musraika berkata...

Salam.... wah! banyaknya! beli la fridge baru.. deep fridge ke.. hehehe... masa Shinta dulu tak penah daku cukup supply... moga2 berterusanlah rezeki anak-anak :)

mamano'a berkata...

nurul> dulu mmg nk nk rembat DF, tp bila pikir balik..nk roling EBM nnt,nk cek date,nk kemas sumer..(mak malas nyah~~)lg pun fridge skang ni muat capacity almost 200pack..so kau rasa cukup lah pkai peti-ais jer..

kang beria aku bli DF ntah biler nk roling EBM nnt..

mamano'a berkata...

Mama si Shinta>> alaa..yang penting kita dapat kekalkan penyusuan susuibu tu..byk atau kurang stok EBM xbermakna kita xleh teruskan penyusuan tu..EBM lebih kepada menolong di saat sukar..

yatie chomeyl berkata...

kena angkut Deep freezer la lepas ni ;)

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers