Teman tapi Mesra~~

Sabtu, 26 Mac 2011

kna tinggal dan ditinggalkan~~~

hmm..sok aku da nk kna gerak gi pinggiran subang..mak mertua aku da kna blk da..aku kna ikut,sbb kondisi aku yg da sihat ekceli..tp still bdn xkuat nk handle dedua bdk ni...huhuhhuh..
tp aku request kat cik somi duk dlm 2minggu jer..sbb aku kna blk ipoh simpan stok...2minggu stok xbuat rugi nnt..bukan aku xleh buat stok dkat sana..tp pti ais kcik..so xmuat nnt..da la pak mertua aku ni jnis slalu bwk ikan udang sotong fresh2 skali byk..(da nama keja peg.perikanan kn...)

hopefully cik somi can handle himselfkonfem ok n rumah errr~~part ni aku xkonfem

yg pasti cik somi nnt tggl sensorg kat uma..sbb sumer org termasuk adik ipar aku akn ikut skali..cian laki aku..da la sebulan ni xdapat "kasih sayang yg secukupnya" dr aku..da kna tggl da...apa x nyer...kjap-kjap si kcik tu claim mama dia..kjap-kjap si abg plak mintak perhatian...kadang-kadang dedua ank mintak mama diorg..camno la si papanye nk menempel dgn mama...da anak-anak xbagi can~~~

kalu dulu tdo anak sebelah kiri..papa sbela kanan..la ni mana papa???tu~~~ kat bawah katil...huhuhu..cian papa..terpaksa berkorban demi ank..katil size KING pun xleh nk menyempil..sbb si imran amik space smpi setengah katil..
huhuuh...saper agaknye yg akn suffer nnt..si MAMA nye kah???atau si PAPA nye kah???atau si ANAK-ANAK nye kah????

p/s: cik somi..jgn NAKAL-NAKAL noo~~buat locum jgn duk pi buat benda lain plak..buat duit bebyk ekk..nnt trun KL nk claim segala mcm yg B janji nk bg after delivery..huhuh..ingat ank bini tau..
mode: xsuka kna tggl dan ditinggalkan~~

2 ulasan:

AshAnas berkata...

huhu, yg ni yg xsanggup...

mamanoa berkata...

Hmmm...xjd g kl.imran xsihat..batuk2 dmam skit..broncholitis dia dtg blk..nmpk mcm semput je..baru je lpas kna nebulizer

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers