Teman tapi Mesra~~

Jumaat, 22 April 2011

MUHAMMAD AMMAR ERFAN

hmm...ntah biler aku nk letak citer psl anak aku yg sorg ni kn???

kalu dulu aku HOT-MAMA-VOGUE skang ni aku NOT-SO-HOT-MOMMA been bz taking care these 2kids..mcm-mcm pe'el...kengkdg terkeluar prangai MAK-TIRI aku tu...arwah mak aku panggil aku mak-tiri,sbb garang sgt dgn ank buah huhuuhuh..

mana x nyer yg si abg duk claim nenen dia..bukan kedekut,tp xleh tgk mama dia FREE or baring or tgh bg si erfan ni nyusu..dia pun nk join mcm2 cara dia mintk..pujuk mama dia cara baik, kalu aku cakap WAIT/NNT DULU/NO/or buat xtau...dia akn masuk step ke2 i.e. menjerit menangis kua air-mata beria smpi sumer org sakit ati dgr dia melolong...hahahaah

end-up..kna la tanderm dedua..bkan xsuka dpt tanderm..tp imran da ada gg kan..korg bayang la kalu sorg tarik kanan,sorg tarik kiri...xker aku ble bertukar jd HULK lepas tu..errr...family in-law aku xleh nk ckp ape kalu aku jd HULK @ MAK TIRI..sbb diorg pun kengkadang xsmpi ati tgk aku jg dedua..hahahaha..baru ank 2org kn..

tp bukan nk ckp apa la kn..kuasa Allah agaknyer..aku garang mcm mak tiri pun,imran tetap xleh aku ilang dr mata dia..tetap jd kn aku tmpt mengadu..bercerita..tmp memanja..sumer la. skang plak tebiat NK MAMA~~~ (ala..sejak ada erfan ni jer prangai NAK MAMA~~~~dia ada) kalu dulu sanggup je ikut atok-grenma dia jejln sehari suntuk) skang ni..atok-grenma da xsudi nk bawak dia berjln lelama..kalu haru -biru diorg sbb si imran duk menjerit dlm keta NK MAMA~~~~NK MAMA~~~




si abang yg merenung masa depan..
Cian ank aku...igtkn nk wean-off dia..tp susa..mmg susa...papa dia plak duk sibuk potty-train si imran...tp tu la..time cuti jer la papa dia ble aja potty-trian

tu je la yg sempat citer...hmm..tggu ekk nex entry..kalu aku gajin psl aku plak...huhuhu

3 ulasan:

Rozy berkata...

wa..sudah big boy!!

fiza berkata...

Penangan ibu 2 anak...ekekeke...aku dah rasa dah. Nanti lelama ok lah tu. Sabo jer lah.

ct N honey berkata...

hrp bersabar,saya ada 6 orang anak,semua lelaki..bukan mak tiri lagi keluar,dah mcm tarzan..menjerit..

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers