Teman tapi Mesra~~

Jumaat, 22 April 2011

penat..baru dua da penat...

naper la aku duk tulis tajuk lagu tu...
bila da jd emak budak ni br aku GHASE betapa susahnyer nk bela ank gegamai..br 2 da ckp ramai??camno nk tmbh ni?? huhuhuh~~ aku bersyukur..gembira..bahagia sangat2 dikurniakn dgn 2org cahaya-mata ni..korg mesti igt aku da xsanggup nk ank kn???
ermmm..buat ms ni kiter rehat dulu ekk..pas dedua ank stop BF aku propose nex project kt laki aku...huhuhu..cik somi xkisa jer..ekceli dia tggu nk dpt gugirl,dpt sorg ok la..huhuhu korg agk,kalu nex projek pun boy gak,ada harapan aku beranak tuk kali ke4 ke??? hmmm~~~

ceh!!! nk ank,tp aku gak yg duk patah pinggang tetiap mlm..so aku pun ALWAYZ mengadu kat cik somi..seperti:
  • penat...
  • nk maid..
  • xlarat masak..
  • xsempat kemas uma..
  • pinggang sakit..
  • cepat lapa,so kuat mkn(sbb bf dedua org) err..ini alasan sbb berat bdn xturun2 yg ni cik somi ckp ALASAN!!
TAPI!!! alasan yg lelain tu dia trima..dan tumpang simpati..so cik somi sanggup tolong kemas uma...masak...sidai baju..in fact JADI TUKANG URUT ok...B~~ i loiikee~~~

dia urut aku xmain la guna minyak yu yee/minyak angin kapak ke..paper la..(sbb dia xsuka aku bau minyak angin bila tdo nnt..huhuhu
TANPA KU SEDARI...huhuhu dia bli yg ni
shhh...dia sorok ok..skali kantoi aku jumper..senyum lebar aku..nk tergelak pun ada...hahhhaha
ello...my hubby STILL GOT HIS SUDDEN ROMANTIC ok~~dasat!!! dasat!!! dasat kn laki I...huhuh

ekceli his always has his sweet n sudden romantic..dari bujang smpi skang my hubby bkan jenis cover-cover  sweet & sudden romantic...

kepada cik somi ku...
[[really tanx for the SPECIAL MASSAGE..its release my tense & sakit badan..really..huhuhu...]]

korg jgn pikir lain plak..laki aku mmg urut aku kalah makcik leha yg urut aku pas bersalin aritu...ble amik tender urut aku tiap kali pas bersalin ni haaaa//laki korg sanggup buat x????heheeheeh~~~

2 ulasan:

shakeymirza berkata...

hahahhaha.. nak tumpang gelak..sweet je pacik doktor tu kan :p

wannorashikin berkata...

Nora,

Wan teringat ada orang cakap nie kat Wan, bila ada anak 2 baru macam ada anak.
Sebab anak sorang tak rasa cabaran sgt

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers