Teman tapi Mesra~~

Sabtu, 7 Mei 2011

Xmer jer lg~~~

hmmm..diam xdiam ada lg l/kurang sebulan je lg b4 aku start keja blk...nasib ada 90 ari ni...kalu x minggu dpn konfem aku da kna masuk opis da...

alhamdulillah..imran sihat..erfan pun sihat(bam-bam) da 5.4kg..dulu si imran xder la tembam mcm ni..ank..bila beralih bln mcm-mcm hal dia buat..la ni susa nk tdo mlm..kalu siang lena kemain ko jerit la mcm maner..konfem dia lena tdo..tp bila mlm..hmm..mula la letak atas katil je melalak~~~aduss..temper aku..temper!!!!

dulu ms erfan kua da decide nk carik deep freezer..da aim da..(mcm konfem jer EBM aku berlambak nnt) tp tu la..so far aku da buat mmg berlambak jer..(tp u kalu aku GIGIH lg berlambak aku bleh dpt..) asib peti ais mak merta aku BESAR so skang ni sok tuk cover 2-3bln lepas da..sehari aku bajet AT-LEAST 4btol i.e.4x3OZ...so korg calculate la..itu at least yer.kalu masa mencurah-curah..baper da aku dapat...

k..da xtau nk tulis aper..tg set mind tuk keja nex month...huhhh..M.A.L.A.S.

1 ulasan:

.m.u.n.i.r.a. berkata...

sihat tul erfan ;) bila nakgi tengok anak ko nih!

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers