Teman tapi Mesra~~

Rabu, 18 Mei 2011

wat-to-do~~

TUKAR KULIT...

wahhh~~~~ fresh terasa...hahahhaah..ni bahana cuti 90 hari yg dkat nk abis...so~~menghabiskn sisa-sisa cuti yg kengkadang selesa..kengkadang penat giler sbb xcukup tdo kengkadang xsempat msk kmas uma basuh bj/CD jg 2 ank,sorg tgh membuas buat pe'el memcm,sorg lg duk nk kna dukung jer.. hmmm..

tp yg best biler duk uma ni, cik somi gajin bwk g jln jauh.holiday sana sini.cian kt bini bosan duk uma kn.. so kalu g jenjln slalu dpt benda free!!! yeiii!!! i loikee..tanx so much Docta ..

korg jgn ingat aku amik cuti 90hari ni aku berjoli sakan...huh!!! aku xluper tanggung jwb PENGEPAMAN & PENYIMPANAN EBM ku...aku buat jer..da nk 3/4 freeze da..belajar dr pengalaman,aku skang juz guna liner jer..botol??ada la dlm 14 btol..yg lain guna liner je..guna liner pun aku xnk simpan yg ikat bunjut tu,aku guna yg seal nye..dpt byk space skit freeze aku..sbb kalu buat bunjut tu CONFIRM aku kna bli DF,tp kalu guna liner jimat space..snang buat 3oz je sumer..xpnin pale aku nnt..

hmm..penghabisan cuti 90 ari nnt cik somi nk banjer g Sunway Lagoon..aku xpnah masuk okay~~ sunway pyramid da biasa pi..yg lagoon tgk jer~~aku bwk la adik2 aku skali..alang2 weekend tu plak kezen cik somi kat melaka kawin..so b4 blk melaka kitorg kasi "TAN" skit kulit..err..betul ke aku eja tu?ke tanned??

paper pun..nnt cuti skola ujung minggu ni..korg cadang nk spend g aner jer??

p/s: 4th annivessary nikah ujung bln ni..wat-2-do???

2 ulasan:

zaidah berkata...

nampak tenang aje warna kulit baru nie...

.m.u.n.i.r.a. berkata...

jalan sungguh ko!
eh hepi anibersari *in advance*

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers