Teman tapi Mesra~~

Ahad, 11 Julai 2010

DOUBLE-LINE la~~..hehehhe...


1st test - friday 8.30pm..
mcm double-line jer kan??siap MMS kat hubby(dia tgh oncall)
"B can u c this??is it consider valid or i hv 2wait for 2morow mornin n make another test 2confirm it??" - nmpk sgt aku xder keja kan?? heheheeh

my hubby balas - "..bla..bla..bla..it cld b pstv,b rasa pstv kut.."

hubby suh test lg nex-week or nex 2weeks nk confirm blk la..tp aku..soknyer bgn subuh test lg..hehehh..confirm..jelas double-line nya~~~nnt aku upload gambo dia ekk..hehehehe..

ni lum gi check-up doktor lagi ni..xper..bebiler bleh pi..xkan lari spital tu...hehehhe

p/s: bajet cantik jer time kan..??aku rasa baru beberapa minggu jer ni...kalu ikut EDD aku..mayb bln-3 nex-year..wah!!! sama bulan dgn Imran...rindunyer nk ngandung lg..tp kali ni yg bestnyer..PREGGY+B'FEEDING, pastu..dapat rasa TANDERM NURSING plak..wah!!! xsabar nk ada experience tu sumer...



15 ulasan:

ina berkata...

kalo nak tandem masa preggy..kena semangat kuat..ina x leh..ngan nak pitam nyer kalo pump...then bila dia nak menetek..ayyyoyoooo..sakitnyerrrrrrrr...x tahan....

mamanoa berkata...

ina>> xper..skang ni pun da mula rasa perit masa pam dgn direct feeding...skang ni bleh tahan lagi..sakit tu sumer mainan minda jer..skang ni tgh mind-setting biler terasa sakit jer terus pikir xsakit..sakit lagi kalu kena gigit dgn imran..hehhehe..insyaAllah..

Nuroll berkata...

Congrats...:)!

kinna berkata...

wa..congrats!aku dl ms test +ve pregnant second, nangis..sedey la kunun..rupa2nya ada hikmah zulfa dpt adik awai..

Mama Rayyan berkata...

congrats...imran nak dapat adik ye...teringin gk nak mengandung lagi,tp kena tgg next year..he3.

ibu_Arifa berkata...

tahniah Nora..syoknyer dah preggy lagi sekali.
teruskan usaha/niat murni mu itu :)

ezan berkata...

tahniah.. bestnya nak tandem masa pregnant. ezan dah gagal.. :( sedih sgt.. nak tgu junior lahir lepas tu harus paksa sarah minum susu mummy dia balik. xkira..

Ammi Sara berkata...

Congrats! bestnye pregnant lg..hehe

izzahazfar berkata...

tahniah!...ni semua aura MBFPC...hehehe

ummu nushi berkata...

k.nora!!!!
tahniah..doakan saya juga k..

ikiqzana berkata...

tu kira dh pregnant la tu. wah seronok.. tahniah yer.

ApasH berkata...

congrats...tumpang gembira!!

fiza berkata...

Congrats babe (^_^)

shakey berkata...

dear , tahniah.. happy sgt tau noa peknen lagi..yeay! imran dapat adik..
actually shakey baru je wat prgnancy test jumaat lepas, tapi..... 1 line je.. keke. congrate!

Mummy Dasy berkata...

congrats..

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers