Teman tapi Mesra~~

Rabu, 12 Ogos 2009

korang layan....GEDIK SANTAI..

ni gambo aku gedik santai lam keta masa nk gi putrajaya tgk clasmate cik somi kawin..huhh..beb..time ni la aku xpat nk singgah Susuibu:( sedey sgt...
ni korg layan tgk jer la..
ni aritu aku+cik somiku+imran attend Medic Dinner..kira dinner tuk warga spital la..tema Tropikal..tapi kitorg malas nk carik buah lekat kat paler..ahaks....pakai baju kasual jer..

ktorg d'only person yg bawak stroller msuk lam dinner..haha sumer org termasuk datuk-datinpandang..huhu..bukan aper anak aku da ngantuk sgt..kang dier nk tdo kat aner??xkn atas meja..so aku suh gak bawak stroller..tgk la dier tdo camner dgn suasana yg ising tu cam la disko...dgn org menyanyi menari..LAGHO..LAGHO...ASTAGA...poyo....


ini plak..parcel yg datangnyer dari kak Siti...baju 3 serangkai..murah..huhhuh nasib imran muat..tambah baju raya lagi..ahaks....

2 ulasan:

AdwanEncem berkata...

hahaha... pedulik la stroller masuk ballroom time dinner... mama caye pung slalu wat cam gitu...senang saya nak tido katanya... hehehe..eh tu nape si imram tido habis selubung muka tu, tak lemas ke bb imran tu auntie????

mamanoa berkata...

adwan..aunty selubung imran sbb lighting kat lam dewan tu bright sgt,,tutup sumer sbb bising sgt.nnt imran xleh tdo plak..tp da make sure da idung imran xtertutup..gipun lam dewan tu sejuk..so xpanas la..

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers